anfi-comp. seçimi yardım.

anfi 4 kanalli olacagi icin ayarlarda iki kanal iki kanal olmak uzere iki parca ayar yapilabiliyor, yani 2 kanala kompenetleri diger iki kanala basi baglayacaginiz icin basi cikarsaniz da ayarlariniz bozulmayacaktir. tesisatlar icin hazir setler satiliyor 40-50 tl icinde akuden gelen elektrik kablolari teypten cikan dec kablolari vardir... normalde isinizi gorur ama imkaniniz varken daha kaliteli kablo almanizi tavsiye ederim....cunku kablolama islemi her zaman sok tak olmuyor 1 kere yapilacaksa kaliteli kablolama yaparsaniz ileride anfinizi degistirmek istediginizde daha guclu anfi takmak istediginizde kablodan yana problem yasamayin.

anfi 4 kanalli olacagi icin ayarlarda iki kanal iki kanal olmak uzere iki parca ayar yapilabiliyor, yani 2 kanala kompenetleri diger iki kanala basi baglayacaginiz icin basi cikarsaniz da ayarlariniz bozulmayacaktir. tesisatlar icin hazir setler satiliyor 40-50 tl icinde akuden gelen elektrik kablolari teypten cikan dec kablolari vardir... normalde isinizi gorur ama imkaniniz varken daha kaliteli kablo almanizi tavsiye ederim....cunku kablolama islemi her zaman sok tak olmuyor 1 kere yapilacaksa kaliteli kablolama yaparsaniz ileride anfinizi degistirmek istediginizde daha guclu anfi takmak istediginizde kablodan yana problem yasamayin.

10 -20 bakmayıp kalitelisini alırım o zaman. bir heves girdik yarım kalmasın.
eğer bas sökülünce hiç tat alamazsam açtım kesenin ağzını hertz 25 cm minik bir bas bağlayıp sabitleyeceğim. tabi erken bunlar için önce bir dinleyeyimde :)

bu arada imzanızdaki yazı çok güzelmiş xenon taktırasım geldi okuyunca:)
yanlız "cadde-sokak" kelimesinden birini kaldırıp "öyle"deki harf hatasını düzeltirseniz arşivlik olur.

Tak tabi para verip aldın :) Hadi bakalım senden de bekliyoruz çalışmanın sonuçlarını :)

10 -20 bakmayıp kalitelisini alırım o zaman. bir heves girdik yarım kalmasın.
eğer bas sökülünce hiç tat alamazsam açtım kesenin ağzını hertz 25 cm minik bir bas bağlayıp sabitleyeceğim. tabi erken bunlar için önce bir dinleyeyimde :)

bu arada imzanızdaki yazı çok güzelmiş xenon taktırasım geldi okuyunca:)
yanlız "cadde-sokak" kelimesinden birini kaldırıp "öyle"deki harf hatasını düzeltirseniz arşivlik olur.

cadde sokak olsa anlatim bozuklugunu ortadan kaldirmis oluruz ogle kelimesine gelince de ben hep yumusak g ile yazilir biliyorum aslinda ama duzeltirim bir ara... bu arada da tesisatli arabanin olmassa olmazlarindan 1- cam filmi 2 xenon dur :D

cam filmi tamam.
xenon da kısmet artık.
bu forum beni hep masrafa sokuyor zaten :)

spa0754.jpg

sonunda sub da geldi. bagajdan arta kalan kısımlar yanda :)
arkadaşlar bu çıkış bağlanır sökülür olandan mı?
değilse bu yuva değişebiliyor mu?
ancak haftasonu taktırabileceğim..
spa0755.jpg

bu degisebilir ama resimden anlasilamiyor ustunde civatalari vardir saga sola oynat. tak cikar olmali cunku baska turlu nasil baglanti yapacaksin? hayirli olsun kabinin ustundeki sekil guzelmis...

eywallah abi.
kabini eski kötü bekliyordum tahminimden çok iyi çıktı. hediyenin kötüsü olmazmış :)

kırmızı, siyah plastikler dönüyor, vidalı. heralde bağlanan kabloyu tutacak.

Geri