Anfi ve tesisat hakkinda bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mycoders
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayrıca dostum cok asırı bır tesısat yapmana gerek yok tek kapı araban zten muzıgın tamamıyla hıssedıceksn 1000 wat 250 rms bır basss bıle senın bobrek taslarını ıcerde doker zaten =) olmadı 2 tane 1000 wat woofer koydun dıelım bu seferde arabadan dısarıya teneke sesi gelicek zıngır zıngır gıdıcen ses yalıtımıda ıstıcek olme essegm olme ufaktan basla bence eğer hiç başlamadıysan tabi.. tatmın olursun gıbıme gelıyor benım dusuncem bu zaten zamanla ses yetmıomus gıbı gelıcek hepımızın basına gelıyor hastalık bu ısler =)

eski aracımda bagaj doluydu tesisatla sattık :) Ona benzer bişe yapmam lazım.:)

ozaman yalıtım ısınede gırıcem dıosn ıllakı yanı :D hayırlısı olsn dıelım kardes =)

o amfilerle anca kolon baglarsın.woofere kaldırmaz..son resımdekı dha ıyı otekılere gore..38 lik jbl koy baskada ugrasma....ttavsiyem bu

uygun yollu bisey bakiosan macustiklerde iyidir mono olarak.

Çok yakın bir arkadaşım Sierra anfisini satıyor. Forumda da ilanı mevcut linkini veriyorum. Eğer ilgilenirseniz bana özel mesajla ulaşabilirsiniz.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=79057

Arkadaşım ilk olarak kullanmak istediğin sistemleri yaz bizde fikir verelim. Wooferların markaları modelleri anfiyide ona göre seçersin.

Arkadaşım ilk olarak kullanmak istediğin sistemleri yaz bizde fikir verelim. Wooferların markaları modelleri anfiyide ona göre seçersin.

Yazdım Hocam Konuyu düzelttim Size bırakıyorum fazla bilgim yok set için

Tek Woofer alıcaksın Bütçeye göre Kicker Cvx yada Cvr 38 cm öneririm. JBL pioneer hiç tavsiye etmiyorum 3 4 serisini kullandım bu cihazların beğenmedim. Cvr alıcaksan 500 Rms lik bir anfi Cvx alıcaksan 1000 Rms bir anfiye ihtiyacın var. Bu anfilerde 300 liradan başlar. Bütçeye en uygunlardan biriside M Acoustic'tir . Çift woofer diyorsan 30 cm kullanmanı öneririm. Anfi için tıkla

Bunun dışında oval Compenant vs kullanmıyacakmısın.

İlanı örnek olması için verdim.

Geri