Angel Eye alırken dikkat edin ! Özellikle MERTTUNING'E !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende dun degıstırdım
ama 2000 modellerınkını taktırdım cok sıkayet var dedıler angeldan kafam rahat sımdı

671.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugun dier led de patladı yeter artık :S

böylesine adi bir ürün angel mangel almayın :@

junyan kalitesi geçmiş olsun kardeşim..

bence git florasan halkalardan al onlardan taktır açılmışken far hem daha belirgin hemde patlama derdi yok..

valla haklsıın inan modifiyeden sogudum .. jantlar bile kaldırmıo arabayı 15'' olmasına ragmen valla yemin olsun sogudum .. para olsa şöyle impreza evo ya da s2000 alıp gececem hiçbir derdim kalmayacak

Valla ben finespeed'e takılıyorum bu konularda önlere angeleye taktırdık junyanın önler buğulandı gel dediler hallederiz silikonlandı sonra yine oldu gel dedi değiştiririz sonra değişti.Sonra arkadaki led li fk stopları buhar aldı direk yenisini getittirdiler bunların hepsi 2 ay içinde oldu bitti...Çokta memnunum 50 daha fazla veririm ama kaliteli yere yaptırırım ;)

valla bende anlamadım kaldırıyor aslında ama ne bileyim 14'' kapaklı haldeyken çok başkaydı hem performans hemde yakıt yönünden .. arabadan iyice sogudum

Valla ben finespeed'e takılıyorum bu konularda önlere angeleye taktırdık junyanın önler buğulandı gel dediler hallederiz silikonlandı sonra yine oldu gel dedi değiştiririz sonra değişti.Sonra arkadaki led li fk stopları buhar aldı direk yenisini getittirdiler bunların hepsi 2 ay içinde oldu bitti...Çokta memnunum 50 daha fazla veririm ama kaliteli yere yaptırırım ;)

ben oraya giderken senide yanımda götürüyüm ya :)

garanti yok dedi bugu yparsa silikon çekeriz sadece bide fk diye depo marka aldık hala onun acısı içimde üstelik fk fiyatına depo aldık :S

Geri