orjınal dedıgın fabrıkadan ne cıktıysa o dur sonradan vıda eklersen benım ıcın orjınal sayılmaz ethem abı arabalarımızın orjınallıgımı kaldı sokulmedık yer bırakmadıkfena değil gibi ,fakat ben olsam orjianlini değiştirmezdim......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orjınal dedıgın fabrıkadan ne cıktıysa o dur sonradan vıda eklersen benım ıcın orjınal sayılmaz ethem abı arabalarımızın orjınallıgımı kaldı sokulmedık yer bırakmadıkfena değil gibi ,fakat ben olsam orjianlini değiştirmezdim......
orjınal dedıgın fabrıkadan ne cıktıysa o dur sonradan vıda eklersen benım ıcın orjınal sayılmaz ethem abı arabalarımızın orjınallıgımı kaldı sokulmedık yer bırakmadık
benim aracıma taktığım extralar %98 orjinal
aynen banada basıt geldı kardeşimkadran kağıdı biraz basit gibi geldi bana ya benim fikrim yani
benımkıde beyaz ben ıcıne özel aparat yaptım 4 sene oldu fotolar kayıp nasıl yaptıgımı ceker koyardım resımler yok ucmuşBenim arabanın (Astra G) ibreleri beyaz seninkiler nasıl kırmızı değiştirdin mi?