Angel Eyes Far

peşin 250 ye angel buldum ama marka bilgisi gelmedi.. bilgi gelsin buraya yazarım.. vectra içinde vardır sanırım

Son düzenleme:
sonar daha ıyı bence ama hangısını alırsan al monte ettırmeden once balık sılıkonu cektır farlara para bıle almaz adam sılıkon atırmassan fara acayıp su alıyo farlar buda adamın canını fena sıkıyo

Benim arkadaşım Golf V için junyan aldı, 1 ay olmadı sağ tarafın 2 halkasının da ledleri patladı, sol tarafın ise 2 halkasından 1 i yanmıyor. Sadece parkları açtığınızda far içinde sağdan soldan ışıklar sızıyor. En kötüsü de sol tarafın far yükseklik ayarı yapılamıyor.

Uzun lafın kısası, junyan dan uzak durun derim. Ayrıca FK nın halkaları sarı olduğu için xenon far ile kullanıldığında halkalar daha net görünüyor. Beyaz halkalar ise far açınca görünmüyor.

valla dediğim gibi ben fk tipi depo kullanıyorum. çok memnunum. ne far camlarımda sorun var ne de angel halkalarda. şubat başında almıştım.

fk diye gördükleriniz genelde depo olabilir depo iyidir
opelin bir numaralı tedarikci yan firmalarından

vectra b ler için fk olmassa depoyu önerririm

junyan ve sonarlar sanayi üretimi angellara benziyor içleerinde yine en kaliteli mercekler fk ve depo da dır nette ararken depo diye bulamassınız fk style yazabilir ama birebir fk ile aynı

bu farlar hakkında fiyat bilgisi olan yokmu mesala takdıran arkadaşlar kaça taktırdı burak abi senin farlar acayip hoşuma gitti bmw tipi sen kaça aldın?

hayır illa xenon gerekmiyor fara uygun standart ampulde olabilir ama mercekli farda xenonu öneririm artık 140ytlye xenonlar var sahte bosch kullanıpta memnun olamayan yok...
arkadaşlar peki bu sahte bosch lar sonar corsa c farlara uyuyormu sonar a yanlızca m tech lerin uyduğunu duymuştum bosch lar da uyarmı?

bu farlar hakkında fiyat bilgisi olan yokmu mesala takdıran arkadaşlar kaça taktırdı burak abi senin farlar acayip hoşuma gitti bmw tipi sen kaça aldın?

benim aldıklarıom biraz pahalı. 430 ytl. ama junyan falan yaramaz. orjinal fk yada fk yan sanayisi depo marka olanlar en güzeli. akşam üzeri güzel bi foto çekersem koyarım daha net.

Geri