Angel Far İçin Tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel görünüyor ama!
bunlarda angel ve mercek yok

Beraberinde sıkıntı da yok. :D

Benim eski Corsa'da FK kullanmıştım angel olarak.FK, Sonar ve Junyan'a göre nispeten daha kaliteli ama angellar maalesef sarı yanıyor.Beyaza çevirmek için çok uğraşmıştım, reklamcının birinden 500'lük paketi bozdurup 40 tane geniş açılı beyaz led almıştım, onlara direnç bağlatmıştım bilgisayarcının birinde ama sonuç 10 numara olmuştu...

Şimdiki aracımda hiç uğraşmadım angella.Yok sarı yanar, yok ampulü patlar, yok su alır buhar yapar...Onunla uğraşacağıma kaliteli bir far ve xenon aldım ki bence daha hoş duruyor...Far ayarı düzgün yapılırsa mercek çok o kadar da elzem birşey değil.Kaldı ki Sonar ve Junyan gibi firmaların mercekleriyle Hella'nın mercekleri mukayese bile edilemez...

fiyat makuldür ikinci ellere zaten 250 civarı istiyorlar sıfırını almak daha mantıklı bide peşin fiyata taksit olaydı şimdi sipariş veriyor olurdum
evet taksit olayına bende baktım.
taksitler arttıkça fiyat da artıyor.

Benim eski Corsa'da FK kullanmıştım angel olarak.FK, Sonar ve Junyan'a göre nispeten daha kaliteli ama angellar maalesef sarı yanıyor.Beyaza çevirmek için çok uğraşmıştım, reklamcının birinden 500'lük paketi bozdurup 40 tane geniş açılı beyaz led almıştım, onlara direnç bağlatmıştım bilgisayarcının birinde ama sonuç 10 numara olmuştu...

http://imageshack.us

Şimdiki aracımda hiç uğraşmadım angella.Yok sarı yanar, yok ampulü patlar, yok su alır buhar yapar...Onunla uğraşacağıma kaliteli bir far ve xenon aldım ki bence daha hoş duruyor...Far ayarı düzgün yapılırsa mercek çok o kadar da elzem birşey değil.Kaldı ki Sonar ve Junyan gibi firmaların mercekleriyle Hella'nın mercekleri mukayese bile edilemez...
evet hoş olmuş.
farları alsam, zaten içine koyacağım sistem xenon olacak. normal ampul ile kullanmayacağım.

Bak Kardeş sonarda böle yanıyor bizzat kendi aracımda kullanıyorum çok memnunum ;) Bu arada sen çok uğraşmışsın ya maşallah aracında güzelmiş Ön panjur duruyorsa alıcıyım.Bide tampon kapakları corsa gsi ızgarası heralde onlarada talip olabilirim eğerki duruyorlar ise..

Bak Kardeş sonarda böle yanıyor bizzat kendi aracımda kullanıyorum çok memnunum ;) Bu arada sen çok uğraşmışsın ya maşallah aracında güzelmiş Ön panjur duruyorsa alıcıyım.Bide tampon kapakları corsa gsi ızgarası heralde onlarada talip olabilirim eğerki duruyorlar ise..

Sonar'da güzel, hatta hanımın 106'sına da taktım ben ama Corsa'da sinyalleri ortaya aldıkları için pek tutmamıştım, Angellar biraz dışta kalıyor.Evet Corsa ile çok uğraşmıştım,çok da masraf yapmıştım da o haliyle sattım, hiç bir parçası yok bende şu anda...

http://imageshack.us

kardeş, çok hoş duruyor.
herhalde karar verdim. alacağım.
vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı hepinize teşekkür ederim.

Eywallah Kardeşim Sana yeterince bilgi Verebildiysek Ne mutlu bize :) Hadi hayırlısı olsun senin için ;)

ya bu resimdeki sonarların ledleri değiştirildi mi yoksa orjinali o kadar canlı yanıyo mu :S çünkü junyanlarınki çok sönük yanıyo canlı yancağını bilsem hemen alcam ama güvenemiyorum astra g de junyan kullanan var mı?

ya bu resimdeki sonarların ledleri değiştirildi mi yoksa orjinali o kadar canlı yanıyo mu :S çünkü junyanlarınki çok sönük yanıyo canlı yancağını bilsem hemen alcam ama güvenemiyorum astra g de junyan kullanan var mı?
Yok valla aldıım gibi taktım arabaya hiç bişeyini deiştirmedim :D Arkimde astra var Junyan far var halkaları fena yanmıo denemiştik 1 2 kere güzel seni tatmin eder ama sonar kadar canlı yanmıyor ;)

Sonarmış hk imiş...hepsi uyduruk arkadaşlar..Bende de Sonar var, kaliteden anlayan herkes bu farların uyduruk çin işi olduğunu açıkca anlar.

Keşke astra f için orj hella gibi mercekli bir far olsaydı da alsaydık ama yok işte.

Aracım astra g olsaydı ben de Erman arkadaşımızın yaptığını yapar hiç uğraşmazdım uyduruk kaydırık farlarla.

Geri