angel far ve sis farları görünüm

sisler

Allah kaza bela vermesin, güzel olmuş :) sisleri nerede ne kadara yaptırdınız ?

saolasın iyi düşüncelerin için...sisler için önce öndeki sis farı bölümü olan siyah panjuru netten sipariş ettim 26 lıraya..sisleride tanesini 50 den aldım...elektrik tesisatı içinde 100 lıra gitti.. fiyatları uygun gelir ve yaptırmak istersen aldığım yer hakkında bilgi verebilirim..

angel hk.

s.a abi angelları takarken tampon söküldü heralde değil mi??? yoksa basit bişey mi kendimiz de yapabilirmiyiz? bende şimdi Junyan marka sipariş verdim...

evet tampon söküldü kardeşim kendinde yapabilirsin aslında ama ben bilen birine taktır derim.. ben zenonda aldığım için başka bir yere taktırdım hepsini.. hayırlısı olsun kardeşim farlar için güle güle kullan.. bitince resimleri paylaşta maşallah diyelim artık :DD

evet arka stoplar değişmesi lazım..camları yaptırdım ön arka film..3.5 luk yay da takıcaz sırada o var...ama yazı iptalleri değilde yanlardaki çıtaları kaldırmayı düşünüyorum...

yorum için saolasın..

yanlardaki çıtaları kaldırmak yerine bence tamponlardaki o plastik görüntüleri kaldırmak adına boyamak yerine folyo kaplama yapmak bana daha mantıklı gelio çünkü sükülücek tırnakların olduğu yerler açığa çıkartılıcak onlar kapatılıcak falan folyo çekmek bence daha mantıklı :)
genede kara sizin hocam ben sadece tavsiyede bulunmak isterim

evet tampon söküldü kardeşim kendinde yapabilirsin aslında ama ben bilen birine taktır derim.. ben zenonda aldığım için başka bir yere taktırdım hepsini.. hayırlısı olsun kardeşim farlar için güle güle kullan.. bitince resimleri paylaşta maşallah diyelim artık :DD

Doğru diyosun abi en iyisi önce bilene taktırmak...takılırken de öğrenirim ilerde xenon aldığımda da kendim takarım :D onun içinde yine tampon sökülüyormuş galiba zahmet üstüne zahmet :) siz kaça taktırdınız piyasayı bilelim de ona göre yaptıralım malum öğrenci işi :D

saolasın iyi düşüncelerin için...sisler için önce öndeki sis farı bölümü olan siyah panjuru netten sipariş ettim 26 lıraya..sisleride tanesini 50 den aldım...elektrik tesisatı içinde 100 lıra gitti.. fiyatları uygun gelir ve yaptırmak istersen aldığım yer hakkında bilgi verebilirim..

Çok iyi olur. Ön panjuru aldığınız site adresini ve diğer bilgileri verirseniz çok sevinirim. Özelden msj attım.

far zenon

Doğru diyosun abi en iyisi önce bilene taktırmak...takılırken de öğrenirim ilerde xenon aldığımda da kendim takarım :D onun içinde yine tampon sökülüyormuş galiba zahmet üstüne zahmet :) siz kaça taktırdınız piyasayı bilelim de ona göre yaptıralım malum öğrenci işi :D

kardeşim hem farı hemde zenonu alıp taktır bence sonradan pişman olursun tamponu indirmeye direk 50 lira istiyolar.
ben onun için ikisini birden yaptırdım. ben zenona 150 lıra verdım monza aldım fena değil ayarınıda yaptırdım bi yere canavar gibi oldu. zenonun ampullerini beyaz yaptırmak istiyorsan 20-30 lıra cıvarıda o tutar bilgin olsun.

folyo

yanlardaki çıtaları kaldırmak yerine bence tamponlardaki o plastik görüntüleri kaldırmak adına boyamak yerine folyo kaplama yapmak bana daha mantıklı gelio çünkü sükülücek tırnakların olduğu yerler açığa çıkartılıcak onlar kapatılıcak falan folyo çekmek bence daha mantıklı :)
genede kara sizin hocam ben sadece tavsiyede bulunmak isterim

folyoda olabilir evet güzel görünür ama biraz riskli olduğunu düşünüyorum yan taraf için, en ufak bir sürtmede yada el altında fazla olduğu için en ufak bir kazada açılma olacak ve sırıtacağını düşünüyorum ben, ondan sonra bir daha yaptırmak lazım.. ama tabi filmlerin dayanıklığı ne kadar bilemiyorum..

farlar gerçekten aracın havasını değiştirmişş xenonları da aynı anda taktırman akıllıca olmuşşş

Geri