Angel ve Xenon Hakkında Soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aRiFs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende aradaki 50 TL fiyat farkından dolayı monza aldım bakalım sonuç ne olacak :) Monza da tercih edilen bi marka ama öncelik mtec tabi monzanın yanında ;)

Xenonlu yapacaksan corsa c yi kesinlikle fazla para veripte sonar,junyan gibi yansanayi angellı xenon far filan alma derim ben hem mercekleri kalitesiz hem içi buharlanma yapar hemde angellarının ledleri çok çabuk biter..Kısacası aldığın gibi merceklerini değiştimen angel ledlerini değiştirmen gerekir ki eninde sonunda işlem görücek fara boşuna sıfırına 280 tl verilmez 2. el bak yada çıkma cosmo farı al"benim önemrim cosmo farı daha iyidir." cosmo farıda bildiğim kadarıyla mercekli halojendir.Halojen merceğe xenon takarsaız bir performans elde edemesiniz bu yüzden mercekler değişmesi lazımdır.Eliniz yatkınsa farı kendiniz modifiye etmeniz lazım yada bu işlerden anlayan uğraşacak usta bulmanız lazım"böyle ustalar vardır fakat farı mal edeceğiniz fiyata anca yaptırabilirsiniz." Ortalama kaliteli bir xenon dönüşüm için maliyet hesabına gelirse.
Cosmo far takımı: 150tl ye bulunabilir
Bixenon d2s mercek x2: 100tl "hella mercekleri tavsiye ederim,alırken merceklerin çapını ve uzunluğunu farın merceğin oturacağı konuma göre seçmeniz lazım."
d2s blast ve ampuller 4300k x2: 150tl "hella,bosch,valeo blastlar 2. el alınabilir ama ampulleri 0 almanızı öneririm philips,ospram iyidir"
Angelda istiyorsanız :
CCFL angel takım :150-120 tl civarı
bence mtech,monza ya filanda bulaşmayın yapmışken orjinal gibi 1 numara sistem yapın.;)

Son düzenleme:
4300 kelvin iyidir hoştur mistir:)

Değerli arkadaşlar, peki bu Mtec'in Japon olanını alın derken, tam olarak ne kasdediliyor? Yani üzerinde Japon Malıdır veya başka bir ayırıcı var mı? Nasıl anlıyacağız alacağımız Mtec'in Japon Malı olduğunu?
Saygılar,

http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Cors...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35adbf3387

Yukarıda verdıgım lınkde kı corsad farları sızce nekadar kalıtelıdır getırten yada kullananlar oldumu. Eger bır arkadası ıkna edebılırsem gelırken getırtıcem. Kargo ıle sorun cıkarırlar buyuk ıhtımal 200 euro cıvarı tutuyor.

Bu far ıcın Bixenon mu almam gerekıyor. cım malı angel da h1 normal orjınal far da dırek h7 demıssınız buna ne takıcam nasıl anlıcam. Yardımcı olursanız sevınrım tesekkurler sımdıden

zaten posta ile almayin en az 100 avro posta isterler :D , ama cakma angel iste mercek klaitesi onemli bence...

http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Cors...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35adbf3387

Yukarıda verdıgım lınkde kı corsad farları sızce nekadar kalıtelıdır getırten yada kullananlar oldumu. Eger bır arkadası ıkna edebılırsem gelırken getırtıcem. Kargo ıle sorun cıkarırlar buyuk ıhtımal 200 euro cıvarı tutuyor.

Bu far ıcın Bixenon mu almam gerekıyor. cım malı angel da h1 normal orjınal far da dırek h7 demıssınız buna ne takıcam nasıl anlıcam. Yardımcı olursanız sevınrım tesekkurler sımdıden
bu far xenon uyumlu değil bunu alırsanız mercek değişecek ve xenon blast ve ampul alınacak..

Anladım tesekkurler bıraz daha bakınıyım. Yurt dısından alısverıs yapanları duydum heves ettık bakalım elımıze yuzumuze bulastırmadan yapabılcekmıyım

Geri