Angel ? ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeNcO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki resimdeki sonar marka angellar nasıldır bi yardımcı olurmusunuz ?

3511.jpg

benim imza resmimi diyosan yunyan o 3 tane led var 2 tane angel halkası var diğer çok ledlide angel yok diye biliyorum modası geçse bmw üretimi durdurur :D

:D eet aynen öle ama bence sarı yanan angel ın gözümde hiçbir değeri yok :)

kullananlar memnun sonardan millette fk çılgınlığı var anlamadım halkaları sarı olmasa bende fk alıcaktım

ampuluu degısıyor fk nın ıstedıgın renk yap bende sonar var memnunum modıfıye ettım farı megan mercegı koymustum ıdare edıyor

ya bide aldığımız her angel da mercek değişimimi yapacaz ? bu işlem uğraştırırmı ?

peki hocam ledlerde patlama vs hiç oldumu ? bide benim bildiğim 2 tane ledli marka var 1.si junyan 2.si de sonar resimdeki sonar mesela..
ve bunlarda angel halka yok orda biraz hayal kırıklıgına ugradım :(

ledler sağlam,şimdilik bir sorun yok maşallah.

arkadaşlar size benden tavsiye birçok arkadşım yaptırıdı o deneyimlerime dayanarak birşey söylemek istiyorm. bu depo fk junyan tarzı markaların mercekleri ampulleri çok dandiktir ama şekilleri güzeldir . almak istiyorsanız alın ama birde gg de satılan hella ve boschun mercekleri var onlarıda alın farlardaki merceklerle değiştirin çok para değil . yarı yolda kalmazsnız. biz öyle yaptık arkadaşlarla daha güzel oldu.

walla şuanda kafamda sonar+mercek değişimi var

Geri