Ani frende yanan 4 flaşörler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan waziley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

waziley

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Yeni çıkan araçlarda 40 km üzerinde ani fren yapınca yanan flaşörler var.Acaba bizim astra g lere de yapabilirmiyiz?

Yeni çıkan araçlarda 40 km üzerinde ani fren yapınca yanan flaşörler var.Acaba bizim astra g lere de yapabilirmiyiz?

ben 2 ayı geçti ışıklı bagaj üstü spoyler yaptırdım. ışığını hala baglamadım. flaşör devresi koymak istiyorum. hatta konuda açmıştım bi kaç devre örneği var. bir ara fırsat bulsam yapacagım. direk frene bastığımızda yanıp sönen veya alengirli :) dışa doğru yanıp içe doğru sonen hareketli birşeyde olabilir. :)

bi ara deneyeceğim.

Acaba diyorum abs devreye girince yansın sadece.Abs sigortasına bağlarsak?

her sert frende abs devreye girmiyor o şekilde olmaz olsada amacına ulaşmaz büyük ihtimal beyindeki yazılımda var. yapılamaz yani şahsi fikrim.bende çok düşünmüştüm. eskiden

konuyu dağıtmış olacağım ama sağa dönünce veya sola dönünce tek olarak yanan virajı aydınlatan sis farı bile yapılamıyor o da aynı şekilde

o sistemin adı backoff dur ( türkçesi uzak dur gibi bir şey) her defasında değil ani frenlerde devreye girer ve yeni bir şeyde değil eski 90 model amerikanlarda bile var yeni araçlarda olan bir özellik değil yani..

biz ebaydan arkadaşın motorsikletine almışdık minik bir aparat ebayda satılıyor..

en iyisi boşver gitsin.

Ama şu astra g lere kumandadan cam kapatma hoşuma gitti.28 kasım dan sonra yapacağım.

konuyu dağıtmış olacağım ama sağa dönünce veya sola dönünce tek olarak yanan virajı aydınlatan sis farı bile yapılamıyor o da aynı şekilde

Bu dedigin benim vectra da var,Yani saga-sola dönerken sis lambasi degil ama xenon larin yaninda extra lamba koymuslar onlar yaniyor. Viraji aydinlatmak icin.

Eger demek istedigini dogru anladiysam var.

Herkes aman olmaz, yapamazsın boşver mantığı ile yaklaşmış ama son derece basit bir devre ile halledilir sadece frene şiddetli bastığınızı devrenin algılaması gerekli. abs sigortasından elektrik almak mantıklı aslında. ya da frene basılı tutarsanız örnek veriyorum 3. saniyeden sonra flaşör moduna geçecek şekilde bir devre de yapabiliriz.

Herkes aman olmaz, yapamazsın boşver mantığı ile yaklaşmış ama son derece basit bir devre ile halledilir sadece frene şiddetli bastığınızı devrenin algılaması gerekli. abs sigortasından elektrik almak mantıklı aslında. ya da frene basılı tutarsanız örnek veriyorum 3. saniyeden sonra flaşör moduna geçecek şekilde bir devre de yapabiliriz.

herkez demişsiniz yukarda benim yazımı okumamışsınız sanırım bu sistemin zaten hazırı var adıda backoff ebay da satılıyor öyle pahalı bir şeyde değil 30-40 dolardı biz arkadaşa aldık motorsikletine..

Geri