Ani frende yanan 4 flaşörler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan waziley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkez demişsiniz yukarda benim yazımı okumamışsınız sanırım bu sistemin zaten hazırı var adıda backoff ebay da satılıyor öyle pahalı bir şeyde değil 30-40 dolardı biz arkadaşa aldık motorsikletine..

Herkes derken yorum yapanların genelini kastetmiştim yanlış anlaşılmasın.

-back off'lar bildiğim kadarıyla sadece motosikletler için, araçlara uygulanamayabilir
-3 saniye olayıda sağlıklı olmaz çünkü her kırmızı ışığa yaklaşırken yanıp söner sinir bozar
-ani frenlemelerde abs her zaman devreye girmiyor, ama hiç yoktan iyi bir çözüm..

bence pedal konumunu algılayacak bir switch veya sensör ile bu iş çözülür..

-back off'lar bildiğim kadarıyla sadece motosikletler için, araçlara uygulanamayabilir
-3 saniye olayıda sağlıklı olmaz çünkü her kırmızı ışığa yaklaşırken yanıp söner sinir bozar
-ani frenlemelerde abs her zaman devreye girmiyor, ama hiç yoktan iyi bir çözüm..

bence pedal konumunu algılayacak bir switch veya sensör ile bu iş çözülür..

yok üstündeki kağıtta araba resmi vardı kaldıki bildiğin adamlar basit ibr role yapmışlar içinde ne var bilmiyroum bende aldım arkadaşa verdim direk ama arabayada uyardı eminim..

bu backoff zaten amerikan araçlarında olan bir şey yani amerikan kültüründe olan bir şey avrupa araçlarda pek yok yeni yeni eklenmiş olabilir ben henüz görmedim hiç bir avrupa arabada ama büyütülücek öyle ahım şahım bir olay değil.. illa isterseniz ebaydan alabilirsiniz..

amerikan araçlarında ona bakarsanız ayna içlerinde ışıklı oklar vardır dönüceğinizi vakit sinyallerle onlarda yanar aynanın içinde vardır dışında değil avrupa araçlarda dışındadır bazı amerikan filmlerinde falanda görebilirsiniz..

Son düzenleme:
Doğru uğraşınca yapılamıyacak bişey yok aslında.Ama çetrefeli biraz.

genelde 206 106 gibi araçlarda sık gördüğüm bir özellik.Pahalı yada zor bir iş olsa yapmazlardı.

Geri