*Ankara - Ayvalık Yolu Yardımınız Gerekli*

yolll.gif

yolllllllllllll.jpg

bursa üzeri ayvalık yap derım bende..eskıden yazlıgımız vardı ankaraya gıderken bursa yolunu kullanıyorduk..izmirden bence cok daha uzun..saat olarak bısey dıyemem ama hem yürüyen hemde sabit radar cok fazla haberın olsun

ayvalık yolu

ben 2 hafta önce didime gittim 1 hafta orda geçirdim tatili ordan ayvalıga kampa geçtim normal şartlarda bursa üzerinden giderim kampa am bu bana ders oldu b,r daha gidişimde izmir menemen aliaga dikili ayvalık gidecem didimden izmir yolundna geçtim yol harika bursa üzerinden gidersen eskişehire kadar hiç bişe yok yolda düzgün eskişehir bozöyük arası bozuk bozöyük bursa arası fena degil bursaya girmiyorsun çevreyolundan manyasa çıkıyorsun izmir yoluna ve istanbuldan gelen araçların trafigi başlıyor susurluk tarafı berbat geldin balıkesire tek şerite ve 10 larce kamyon geçerek balıkesir ayvalık arası 130 km 2 saatte ancak geçersin yol bozuk asfalt erimiş çogu yerde ben döndügümde zift sildim arabadan ve vrajlı ankara eskişhir bursa balıkesir ayvalık 690 km geliyor ankara afyon uşak izmir ayvalık 718 km bence izmir yolunu tercih et ayvalık dönüşü boöyügün dışından geçiyorsun yol çok kötü birde eskişehir sivrihsar arasında dönüş yolunda 4 benzinlik var temkinli ol hayırlı yolculuklar

izmirden ayvalığa nasıl ve kaç dakikada gidebiliriz????

herkese çok çok teşekkür ederim, özellikle Berker Abi, Cüneyt Abi ve Melih..

en iyisi ben bu yazdıklarınızı print alayım yanıma, ne olur ne olmaz belki gerekir..

izmirden ayvalığa nasıl ve kaç dakikada gidebiliriz????
altınyoldan çanakkale yolunu takip edip dümdüz gittiğinde ayvalık'a varırsın... 1.5 saat sürer veya sürmez ama yol üzerinde çok radar var bilgin olsun....

Ayın birinde eskişehir/bursa/ayvalık güzergahından gidicez bizde 11 saat uzuun molalarladır.8-9 saatte varırsın.

Geri