Ankara(BAŞKENT) Kana bulanacaktı!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KentucKy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
700 kilo patlatıcıyla Ankara caddelerini yüzlerce masum insanı katledecekti adi şerefsizler.Ama ne yazıkki planları polis köpekleri sayesinde suya düştü.Hayvanlara yapılan eziyetleri izledikten sonra bu görüntüleride izleyelim gerçekten.Gerçek 4 ayaklılar kim?Hemcinslerimizmi yoksa diğer canlılarmı?Allah bizleri korudu gerçekten bende oradaydım babamın işi gereğiyle kendisine yardım ediyordum.Allahtan saat 6 gibi yani polisler bizden önce otoparka gelmişti ve bizleri almadılar içeri.Allah yapanları sağ koymasın inşallah...

terörle mücadele şubesinde çalışanların tanıdıklarımın yalancısıyım; "6 senedir 1 kişiyi içeri almadık".

meydanı boş bırakanlar utansın...

onca ınsan oluyodu kı polıs kopeklerı saolsun canımızı kurtardılar ne kadar dua etsek azdır

Bu iki ayaklı canlılara söleyecek söz bulunamaz herhalde...

bende haberlerde duydum. Duyunca direk şok oldum. Heralde bombalı en büyük saldırı bu olsa gerek. Şerefsiz, haysiyetsizler. İnsanın cinlerini tepesinden hiç indirmiyor bunlar yaa.

CIA in ihbar ettiği söyleniyor. Namussuzlar ortalığı kana bulayacaklardı Ramazan öncesi.

erkek gibi savaşacak güçleri olmayanlar böyle adice bir savaş seçerler işte.çok sinirliyim çok.teroristi ovadan siyasete indirenler utansın!!!

mübarek ramazan öncesi allah korudu bizi büyük bir faciadan..

dikkat ettiyseniz 11 Eylül günü hedef ABD büyükelçilği imiş..Sanırım PKK deilde onun kadar haysiyetsiz olan Usame Bin Ladın örgütünün olayı bence...

Geri