Ankara(BAŞKENT) Kana bulanacaktı!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bilmiyorum kıvanç ama terorün cinsi olmuyo alayı soysuz.haberlerde en son polisin yaptığı incelemeler sonucu kullanılan malzemeler pkk nın malzemeleriymiş.alayı kansız işte!!!

Terörle mücadele ekiplerini serbest bıraksınlar adamlar rahat çalışsın. Terörün t si giremez ülkemize..
Meydanı boş bıraktıranlar utansın..

HEPİMİZE GECMİŞ OLSUN!!!!
YANLIZ BİRŞEYİ UNUTMAYALIM, BU BİZLERE BİR UYARI GÖZDAĞI
SADECE PATLAMASINI İSTEMEDİKLERİ PATLAMADI
GELECEK GÜNLER HİÇ İYİ GÖZÜKMÜYOR
ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

ne kadar tuhaf otoparkın kameralerı 1 haftadır bozukmuş yani sanırım elde kayıt bile yok. internette yorumları okuyorum ve artık insanlar çok ama çok huzursuz. herkes ayrı bi senarist oldu bu terör olaylarında! eskiden gidip kafa dinlerdim kuruluş parkında. şimdi ankarada en huzur bulduğum yerlerinden birinde bile bomba tehlikesi var. nette yorumları okuyorum ve terörün asıl amacı olan halk içerisinde paniğin ve huzurun bozulmasının artık yavaş yavaş milletimi sardığını görüyorum. soğuk kanlı olmalıyız bugünlerde ki bunu yapmaya çalışan şerefsizlere ne derece büyük ve cesur bi millet olduğumuzu gösterelim. işin ya patlasaydı kısmını düşünmek bile istemiyorum. bu sefer allah korudu tabii ki polisimizin başarısıda şüphesiz çok büyük.

Allah devletimi,milletimi bu soysuzlardan korusun...

Son düzenleme:
ne 700 ü be...
300 kg patlayıcı cıktı.

hemde benim iş yerime 100 metre bir mesafede otopark.
hala yaşıyoruz:)

Hepimize ve Ankara 'da yaşayanlara büyük geçmiş olsun..İnşallah kendilerinin sonu ile olaylar son bulur..Amin.

"bizden kardeşlerimizi terörist ilan etmemizi beklemeyin"...

bu insana biz 3 ayda bir 15000 YTL maaş verip üzerine bir de dokunulmazlık veriyoruz...

neyse...Allah topunun...

ne 700 ü be...
300 kg patlayıcı cıktı.

hemde benim iş yerime 100 metre bir mesafede otopark.
hala yaşıyoruz:)

ne 300ü basının uydurmaları dün terorle mücadele şubesinden gelen amir söyledi gölbaşında tartılmış 700 kilo diye.
sen 100 metre uzaksın ben üstündeydim eğer biraz geç kalsalardı.saat 6da polisler gelmiş yoksa 700 kilo patlayıcının üstünde neler olurdu bize bilemiyorum...

taa buraya kadar geldin niye ugramadın tükana...
inanmıyorumm....:hıh:

ben senin tükanı çankayada biliyodum ayrıca gelmedik geliyoduk yoldaydık :):):)

Geri