Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet Fotoğrafların benim elimdeki kısmıda bugün halloldu. Ekliyorum.. Ancak bazıları benim beceriksizliğimden ışık eksikliği ve odaklama hataları sebebiyle bozuk çıkmış. Şimdilik elimizdekiler bunlar.. Keşke daha kalabalık olabilseydik diyorum tekrar.. :o

opelim4.jpg

opelim1.jpg

opelim2.jpg

opelim3.jpg

bf47742.jpg

bf47744.jpg

bf47745.jpg

bf47746.jpg

bf47741.jpg

Bunlarda bugünün bonusları:rolleyes:

corsa2r.jpg

corsa1a.jpg

16" CMS C16 + Marshall 205-40/16 Lastikler.:) Yeni ayakkabılarımız:))
:D:D

hayirli olsun burak cok guzel olmus jantlar

Teşekkür ederim. Resimler nasıl?

Hayırlı olsun Burak jantlar güzelmiş, fotoğraflar da çok güzel çıkmış valla eline sağlık. "Keşke ben de gelebilseydim" dedirttin bana tekrar... :(

Oooo jantlar hayırlı olsun kardeş,yakışmış :D

Teşekkür ederim arkadaşlar... Buluşmamızda çok güzeldi.. Fotolar falan...

Buluşmaya diycek laf yoq :D Şüphesiz güzel olmuştur,resimler den de belli olduğu gibi :D

Arkadaşlar buluşmaları bundan sonra kesinlikle hüseyin abiye bildirmemiz gerekli yani kural için değil bir nevi saygı için de.

Yani biz buluşmayı geleneksel ankara buluşması olarak adlandırmayacağız.Biz buluşma isteyeceğiz hüseyin abi organize edecek bundan dolayı hüseyin abiye pm atmamız gerekiyor.Ben bunu üstlenebilirim.

Bu konu artık geleneksel ankara değil sadece akşam buluşması olarak adlandırmalıyız ki kimse bu buluşmaları yanlış anlamamalı.

Yani haberi olan kişiler bile neredeyse tereddüt ediyor acaba buluşma var mı diye.

Çünkü her an siteye yeni üyeler ekleniyor ve haklı olarak o kişilerde bu buluşmalara gelmek istiyorlar.Konu neredeyse 25. sayfaya gitmek üzere.

Şöyle tahmin ediyorum ki konuyu güncel takip eden neredeyse 12-15 kişi bu yüzden konu ve buluşmanın güncel olabilmesi için Ankara Organizasyon Sorumlusu Hüseyin abimiz.

Yeter ki isteğimiz olsun ben hüseyin başkana pm atarım.

Herkese sonsuz saygılar...

Geri