Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selo hani bana resim yolluodun kolçak için :)

:D Ctesi gideceğimi söylemiştim,Şimdi ordan geldim,benm baktığım kolçak astra G kolçağıymış,biras deforme olmuş,astra H kolçağınında ellerinde kalmadığını,50-75 arası gittiğini söylediler.....

saol karde$im bi ara gidip ara$tırıcam

Bİşi değil,yardımcı olabilseydim daha iyi olurdu,bulursam ucuza temiz haber veririm,GT jantı aramaktan hurdacıalrda yatıcam :D

Sercan forum ankara istanbula daha yakın adını neden forum ankara koymuşlarki oranın:kop:

istanbula yakın olması bi ayrı mesele oraya gitmek zulüm oluyor yapmayın lütfen...

hadi ordan diyene bak :D

şaka bir yana, antares'in o taraf çok kalabalık. o kadar araba orda da sorun yaratır. forum da çok uzak. cepa en uygun çözüm gibi şimdilik... zaten biz forumda buluşursak yozgat bulvarının halini düşünemiyorum :D

evet haklısın ceppppa iyi olabilir.hatta armada bile olabilir arkadaşlar değerlendirin isterseniz. :cool:

Gerçekten bi daha Beşevler Burgerda buluşmayalım. Otoparkı geçtik, polis falan :D Durduk yere hiç gerek yok.
beşevlerde biraz daha kalsaydık polis ne bunlar apachi mi deyip alacaktı valla:D

panoraa:Darkada resim çekilcek yerde çook

arkadaşlar tam bi mekan belli olunca haber verinde bizde gelelim bu arada cumhuriyete takılan arkadaşlara nedense ben hiç denk gelmedim her kafam iyi olduğunda cumhuriyete kesin bi uğrarım ve hergün kafam iyi gezerim :D :D

arkadaşlar çarşamba ya da perşembeye bi toplanalım diyorum.etkinlik arası açılmasın dostluklar artsın opelim.net coşsun coşturalım.tatilden dönen arkadaşlar da gelir artık.

benim oyum da panoradan yana , çok güzel manzaralar war o tarafta , ama ak$am çok geç saatlerde bulu$mayalım resim çekeriz hiç diilse

Geri