Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bencede panora cok uygun benim eve de cok yakin :) ama gercekten foto cekebilecek cok yer var panora nin ust otoparka cekeriz orasi genelde bos oluyo zaten orda kafamiza gore takiliriz foto cekeriz muhabbet ederiz...

persembe 19.00 da panora da nasi olur sizce??

bana uyar panora saate çok iyi burak yaa benim arbayada iç aydınlatma yaparmıyızzz :) yaşasın panora alışveriş ve yaşam merkezi :)

Saat erken gibi fakat sorun olmas,bencede iyi gibi.....

Bana uzak ama herşey opelim.net için :D Gelmek için elimden geleni yaparım.

Not: Cumhuriyet'in yakınında oturuyorum, ben de hiç görmedim, her akşam da geçerim yani, gece de oluyor genelde :D

hava kararmadan gidelim foto cekeriz diye 7 demistim eger erken derseniz daha gec bi saat de olabilir. yer uzak derseniz de yeri de degistirebiliriz. ben sadece bi teklif sundum :)

Bende gelmek isterim. Opelim.net üyeleri ile yüzyüze tanışmak güzel olur. Nargile falan denmişti sonra ses çıkmadı sanırım. 2 ağustostaki paintball olayınıda tatil yüzünden kaçırdım. Bu sefer bende gelebilirim.

Bu arada Karting e ne dersiniz?? Aklıma gelmişken:)) Gece çok zevkli oluyo açıkçası. :) Gimattaki pist çok harika bi pist orda yapabiliriz..:)) Ben organize etmeye çalışırım eğer bi saat falan kararlaştırırsanız..

Panora veya cepa güzel olur.

Bende gelmek isterim. Opelim.net üyeleri ile yüzyüze tanışmak güzel olur. Nargile falan denmişti sonra ses çıkmadı sanırım. 2 ağustostaki paintball olayınıda tatil yüzünden kaçırdım. Bu sefer bende gelebilirim.

Her zaman bekleriz. Karting yapalım ama gimatta değil İstanbul yolu daha büyük ve arabaları daha iyi.

Arkadaşlar, ben her akşam, her gece Aries Arena'dayım Gimat'taki. Gimat'taki de İstanbul yolundaki de aynı zaten. Ama Gimat'taki drift için, İstanbul yolundaki ise hız yapmak için. İstanbul yolundakinde çabuk sıkılırsınız, çünkü dön dur, hepsi bu. Ama Gimat'ta yanlarsınız, her viraj ve düzlük ayrı bir olay olur =) Ben Gimat diyorum. Gün ve saat ben de ayarlayabilirim.

Birşey daha... Biz her defasında farklı farklı yerlerde buluşmaya çalışıyoruz, bence bir yer bulalım ve hep orada buluşabilelim, ama çay falan içebileceğimiz, gece de rahatlıkla geçerken uğranacak ve muhabbet edilebilecek bir yer olsun bence. Tamamen örnek olarak mesela Batıkent Cumhuriyet. O tarz bir yer ama merkezde olacak. En azından akşamları geçerken 5 dakika olsun muhabbet edilebilir diye düşünüyorum.

Geri