Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Walla gelmeyip evde pinekleyenler üzülsün gerçekten:) Tatlı bi muhabbet oldu. Gerçi ben erken ayrıldım ama olsun.. Gerçekten güzel akşamdı

img0269u.jpg

img0270jgj.jpg

bu da karting den bi foto :)

img0273zfr.jpg

bendeki fotolar bu kadar. gercekten guzel muhabbet oldu gelen herkese tesekkurler...

burak asil fotolar sende :) sendeki fotolari da bekliyoruz...

Yarın tab ettirmeye çalışıcam. Cumartesi en geç halletmiş olurum. Karting olayınıda ayarlasak diyorum. Yetkilimiz düzenlese.. Neyse iyi geceler herkese. Eline sağlık fotolar için.

karting olayini ayarlariz merak etme sen :) iyi geceler sana da...

Yeniden merhaba :p
İlk defa Opelim.Net buluşmasına katılıyorum ve gerçekten buna fazlasıyla değdi.
Tekrar herkese teşekkür ediyorum. Her ne kadar az kişi olsak da muhabbet güzeldi.
Umarım artık arayı soğutmayız. Karting buluşmasında da ben lastik düzeltici olmak istiyorum :D

Not: Ben niye tüm fotoğraflarda mahallenin deli ağası gibi çıkmışım onu çözemedim :D

Şöyle birkaç rötuş ile tekrar fotoğraflar... =)

img0217rcf.jpg

img0218lha.jpg

img0219bbc.jpg

img0221axr.jpg

img0222fs.jpg

img0239bcv.jpg

img0244ecp.jpg

img0250azj.jpg

img0253iif.jpg

img0255sa.jpg

img0257x.jpg

img0260wdh.jpg

img0262yhe.jpg

img0264t.jpg

img0269ur.jpg

Az kişiyidik ama güzel buluşma oldu. Muhabbet keyifliydi. Fotolar çok iyi olmuş ;) Burak senin fotolarıda bekliyoruz. Yalnız absürt foto varsa buraya koyma :D Özelden atarsın onları.

Selo senin gelip bulamaman gerçekten kötü olmuş. Bundan sonra cep no.larını alalım.

Son düzenleme:
Uğur, Burak'ta absürt fotoğraf varsa diye korkuyorsun ama yukarıda Burak'ın senin fotoğrafını çekerken olan fotoğraftaki o göz kapalı olayı ne sence? :D

Geri