Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pistten çıkarmasına yarışalım mı =) Ama lastikleri birlikte düzelteceğiz sonra =)

Pistten çıkarmasına yarışalım mı =) Ama lastikleri birlikte düzelteceğiz sonra =)
zaten öyle yarışcaksın abi yoqsa zevki çıkmıyor....Bana uyar,lastikleride düzeltiriz noolcak :D Bu arada ben 100 kg ım :D Bana vuran kendi çıkıyor pistten :D:kop::kop::kop::kop:

Ben de 85'im, çok fark etmez. Ben çeviririm, merak etme =) Neredeyse her gece 10'dan sonra oradayım. Buluşalım birgün =)

Olur abi,senn kadar sık gitmesekte arada bizde uğruyoruz :D

"Hepinizi tebrik ediyorum çok şeker kareler var ,,güzel tanışma organizasyonları olmuş cidden.
Büyük ana organizasyonlar dışında(ki onlar Hüseyin Ağbinin sorumluluğunda zaten biliniyor), ankara yada diğer şehirlerin bu şekilde görüşmeler ayarlaması güzel,,gerçi yeni bir şey değil zaman zaman zaten yapılan bir şey ;) :) Bundan sonrakine hepinizle tanışmak üzere bizlerde geliriz:),
cumhuriyet bizede yazıkki uzak düştüğü için gidemiyorduk:(.."

bende diyom nerde şimdiye kadar yazması lazımdı teyzoşun :D

":):) istersen ilk toplantıyı sizin evde yapalım diycektimde bak dua et iyi tarafıma geldin:D:D"

Burak buğra ve ben galiba kimse gelmeyecek.Ben 19:00 pistteyim.Bu arada uğur nerde ya sesi çıkmıyor.Ben bi cepten ulaşayım bakalım ne diyor.

":):) istersen ilk toplantıyı sizin evde yapalım diycektimde bak dua et iyi tarafıma geldin:D:D"
iyide teyzoş benim evde karting pisti yokki :D bunu kabul ederseniz her zaman beklerim. tamam yani yabancı değiliz pistlere vs. ama o kadarda değil :D:D:D
Burak buğra ve ben galiba kimse gelmeyecek.Ben 19:00 pistteyim.Bu arada uğur nerde ya sesi çıkmıyor.Ben bi cepten ulaşayım bakalım ne diyor.
belki +2-3-4 yapabilirim. yarın yazarım net olarak

Geri