Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk baktığımda bana da öyle geldi, dedim benim ampul mü patlamış ama dikkatli bakınca yanıldığımı anladım :D

Bu buluşmaya gelemedimya.. Bu nöbet bu güne denk geldiya.. Peeeh... Ben bişe demiorum. Bizde keremcemle çiğköfte yiyoduk bölükte gerçi:)) Neyse yaa. Bidahakine bende olurum inşallah güzel buluşmaymış:))

buğra eline sağlık kardeşim bende üzülüyordum bu sefer benim araba fotolarda yok diye walla şaşırttın beni :) uğur neden konuşmuyo yaa nerelerde acaba

super olmus ellerıne saglık:D

Bu buluşmaya gelemedimya.. Bu nöbet bu güne denk geldiya.. Peeeh... Ben bişe demiorum. Bizde keremcemle çiğköfte yiyoduk bölükte gerçi:)) Neyse yaa. Bidahakine bende olurum inşallah güzel buluşmaymış:))
adas cok guzel bi bulusma kacirdin :) bi dahaki bulusma da yine nobetin olursa biz toplanip bölüğe geliriz :)

buğra eline sağlık kardeşim bende üzülüyordum bu sefer benim araba fotolarda yok diye walla şaşırttın beni :) uğur neden konuşmuyo yaa nerelerde acaba
ugur artik istanbullu oldugu icin bu konuya bakmiyo heralde :)

02- T.C. yasalarını ya da uluslararasi kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez

13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.

22- Forum kurallarina uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, davranışın tekrarında üyelikleri silinir.

Kurallara aykırı bulunan mesajlar silinmiş ve yönetim kurulu olarak incelemeye alınmıştır.

:rolleyes:

Anlaşıldı. Tamam. Diriduru tup :D

Geri