Ankara Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
weSti555' Alıntı:
yer :

1-Respect
2-Westi555 + 1 misafir
3-Erkut205
4-Milepo (Milupa)
5-06Cey66
6-tnng Yln
7-yİĞİt52
8-turbo Ferdİ
9-
10-
11-ZGE38
12-oguztech
13-Kral
14-MaviGsi
15-mefayi
16-marikan
17-JOCCO insallah
18-FCP
19-volkanx (sırf bunun için arabayı yıkattım iç dış)
20-Exilegs
21-Torsion + 1 misafir

arkadaşlar kusura bakmayın bende listeden adımı silmek zorunda kaldım.buluşma kaçmaz ama mecburum.cenaze dolayısıyla yarın ankarada değilim.size iyi eğlenmeler opelim.net:cry:

ismail' Alıntı:
arkadaşlar kusura bakmayın bende listeden adımı silmek zorunda kaldım.buluşma kaçmaz ama mecburum.cenaze dolayısıyla yarın ankarada değilim.size iyi eğlenmeler opelim.net:cry:

Katılamamana çok üzüldüm.Başınız sağolsun kardeş...

yer : Eskisehir yolu Opet benzinlik içerisinde ki (Kafes Fırın)
Tarif : Kızılay dan gelirken Konya yolu koprusunu geciyorsunuz O.D.T.U ye dogru giderken sag tarafta Varan tesisleri ve benzinlikler var bu benzinliklerin sonuncusu

saat : 14:00

hem orta nokta olması hem kaliteli bir yer olması hemde yapacagımız diger aktiviteler için kolay hareket edilebilir olması tercih sebebimiz olmustur.

1-Respect
2-Westi555 + 1 misafir
3-Erkut205
4-Milepo (Milupa)
5-06Cey66
6-tnng Yln
7-yİĞİt52
8-turbo Ferdİ + 1 misafir
9-Mustafa
10-Torsion + 1
11-ZGE38
12-oguztech
13-Kral
14-MaviGsi
15-Exilegs
16-marikan
17-JOCCO insallah
18-FCP
19-volkanx (sırf bunun için arabayı yıkattım iç dış)

yigit52' Alıntı:
turboferdi tnng yln yiğit52 + 1 misafir güncel listemiz mefayi gelemiyor kusuruna bakmayın arkadaslar bu gece yola cıkıyoruz hayırlısıyla ... :)

Ordu Team Sizlerden bir ricamız var Ankara olarak lütfen çok yavaş sakin ve çok dikkatli gelin Tüm kurallara uyun sagsalim gelmenizi istiyoruz canınız bizler için çok önemli kılınıza bile zarar gelmesini istemeyiz yolunuz Açık olsun :pon:

Helal olsun Be Orduya.İşte Karadenizli olmak böyle birşey :D
Gurur duyuyorum Karadenizli olduğum için...

FCP' Alıntı:
Helal olsun Be Orduya.İşte Karadenizli olmak böyle birşey :D
Gurur duyuyorum Karadenizli olduğum için...

eee Cenan bu durumda sabah arkadasları beraber karsılıyoruz saat 10:00 da hayırlısıyla Ankarada olacaklar :pon:

nalet olsun ki iş yüüznden gelemiorum arkadaşlar ama inşallah bi sonraki bulusmaya kesin gelecegim hepinize iyi eglenceler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...