Ankara Çay Faslı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaa:)) demekki park center da toplanıp oraya geçeriz.yağış yada soğuk olursa orada kalabilirizde.

1-Westi555
2-Kral
3-Exilegs
4-Milepo
5-Zge38 +1
6-Respect belki+1

ceycey sen döndünmü kardeş geliyormusun yoksa :)??

Son düzenleme:
ya arkadaşlar şu işi bayram sonrasına ertelesek bence... Çünkü herkes bayram tatili için memleketine ya da tatile gider gibi geliyor bana... Mesela ben cumartesi sabahtan ayrılacağım ankaradan bayram için.

Benim yerime herkes bir bardak çay fazla,ZGE kardeş sen 2 bardak çay kardeş :D hayırlı muhabbetler

Arkadaşlar sizlerle tanışmayı çok isterim, ekstra bir işim çıkmazsa gelebileceğimi düşünüyorum, 7 gibi bir işim var belki biraz gecikirim ama gelmeye çalışcam...

ben kesin gelirim tama olarak kararınızı verin park cetrese park center tigemse tigem van gölü ise van gölü

park center'da buluşalım... ondan sonra bakarız... FCP senin yerine 1 demlik çay içecem merak etme...

bayramdan sonraya erteleyelim diyen arkadaşlar heeeyyyy...

bayramdan sonra bidaha buluşuruz yaa zor bişey değil yaaa... gelemeyenin canı sağolsun...

yok baskan donmedim.. :D

iftar yemegini kaçırmıştım ama buna gelmek sizinle tanışmak isterim

Arkadaşlar bende cumartesi sabahı ankarada olucam malum ana diyarı bayram ziyareti büyük bir ihtimalle çay içmek bahane çünkü çay içmem ama siz leri görüp tanımak isterim
1-Westi555
2-Kral
3-Exilegs
4-Milepo
5-Zge38 +1
6-Respect belki+1
7-jordan+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri