Ankara da çıkmacı bulmak !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chatin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
istanbulda sanırm çoğu kişi önce bu çıkmacılara uğruyor. Lakin ankara da böyle bir yer mevcut mu bilmiyorum. bilen varsa bir adresi yazar sanırım.

Ya çıkmacıların kralı Ankara'da diye biliyorum ben? :)
Yıldız sanayi sitesi mi ne olacaktı...

Ya çıkmacıların kralı Ankara'da diye biliyorum ben? :)
Yıldız sanayi sitesi mi ne olacaktı...

bu yıldız sanayi sitesi nerede acep .. bir google lamak lazım geliyor sanırım. vay be dibimizde vaha varmış arkadaş.

yaw gecensene izine geldim ankaraya hirsiz benim camlari kirmisti servis pahali olur diye sanayiye gittik cami bulduk pazarlik sonunda aldik bir hafta sonunda servise isim düstü ufak bisey icin birde benim cami sorayim dedim ise bakin ki ayni parayi söylediler bana arkadaslar herzaman servisten fiyat alin sonra sag sola bakin

kardes hurdaci derken demir satan hurdaci demiyoz kaza yapmis arabalarin mallarini toplayan lara dedik

yaw gecensene izine geldim ankaraya hirsiz benim camlari kirmisti servis pahali olur diye sanayiye gittik cami bulduk pazarlik sonunda aldik bir hafta sonunda servise isim düstü ufak bisey icin birde benim cami sorayim dedim ise bakin ki ayni parayi söylediler bana arkadaslar herzaman servisten fiyat alin sonra sag sola bakin

Çıkmacıdan parça alma biraz maharet ister. :)
Bugün siteden KA®ANLIK klima için bir parça sordu, 50 YTL dediler.Biraz pazarlık etti, 5 YTL'ye aldı. :D

slm arkadasım yıldız sanayi ostimde ama arkadaşın dediği gibi ilk önce alıcağın şeyin sıfır fiyatını öğrenip sonra oraya git yıldız sanayide oto güvene git

Geri