Ankara da çıkmacı bulmak !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Esat sana ilk önce yıldız sanayi sitesini tarif ederek başlıyayım malum ostim'i herkes biliyordur gimattan ostim yönünde ilerlerken ostim göbeğe gelirsiniz sağ tarafınızda petrol ofisi yönü ostimdir tam karşı istikamet ise batıkent! işte o petrol ofisinin karşısındaki büyük sanayi sitesi ise yıldız sanayi sitesi göbekten ostim yönünün tam zıttına yani sola dönerek siteye girebilirsiniz oto güveni kime sorsan gösterir benden sana tavsiye gündüz vaktide olsa arabayı petrol ofisinin içine bırakıp gir :D

oto güvende aşşağı taraf tamamen bir maden dünyaa kadar kaporta parçası model model ayrılmış ama geneli orjinal.. birde içede otogüvenin alt katında ufacık bi atölye var orda plastik malzemeden Kedi bile yapabilecek bi garip adam var onun elinde en son astra G enjoy farları vardı göstermişti ama hergün yeni malzeme geliyor adama

2 hafta öncemi neydi forumdan VECCTRA serkan abiyle gittik adamın elinde yeni çıkan lagunanın far ve stop takımı var mı öle bişe diyodu kulaklarıma inanamadım :D

bu arada orayı avcunun içi gibi bilen VECCTRA serkan abi dir onunla irtibata geçersen adamların elinde ne var ne yok biliyor!..

vay be iyimiş gayet teşekkürler ibrahim. bugün nedense fren disklerinden çok ses duymaya başladım yani kaliper yeni olduğuna göre burada da açıldığı gibi disklerde sorun sanırım. ben bir disk bakmaya gideyim oraya. hatta yenisi ne kadardır bilmiyorum ama alayım gitsin olmadı. arabada en sevmediğim şey frenden gelen ses.

:) İbrahim maşallah oto güvenin ortağı sanacak arkadaşlar :D Ama mutlaka gezilip görülmesi gereken bir yer. Serviste 275 YTL dedikleri parçanın sıfır gibi temizini 50 YTL'ye almak kadar görülmeye değer :D

yineleyeyim ki ;

buralarda mercekli far takımı veya ledli stop yada ne bileyim bir body kit vay efendim bir spoiler(havayı spoil ediyor sanırım) bulabilir miyim ?

hiç sanmıyorum perte çıkmış bi modifiyeli araca rastlaman lazım ama oda çok çok küçük bi ihtimal zaten bulsan bile vuruk kırık falan olur:D

Far takımı veya ledli stop dediklerin orijinal parçalarsa bulma ihtimalin var. Mesela benim aracım için siyah zeminli far mevcuttu...Ama OPC body kiti bulmayı umuyorsan o biraz zor :) Olsa bile bize kalmaz ...

ya aslında modifiye edilmiş araçların perti daha çok olabilir diye düşündüğüm için sordum bu modifiye kokan soruyu :)

ama bir disk belki 2 disk şart oldu gibi bu frenden gelen sesin nedeni o ise.. fiyatları karşılaştırıp optimum bir çözüme gitmeye çalışacağım artık.

Oto güvene bende gittim ama fiyatları öyle uygunda değil. adamlar sıfırların fiyatını biliyorlar ona göre söylüyorlar.

Oto güvene bende gittim ama fiyatları öyle uygunda değil. adamlar sıfırların fiyatını biliyorlar ona göre söylüyorlar.
:kop:
abi adam opel parçacısı bence sıfırların fiyatını bilmeleri çok normal ama fiyat konusuna gelince hacı ne derse o oluyor! adamın elemanı fara 250 diyor hacının kafası bozuksa 150 ye ver diyor :D

ben iki parça aramak için gittim birisinin fiyatı yetkili servisin verdiği fiyatla aynıydı hatta yetkili servisdeki fiyatta bu dedim
abi onlara da zaten biz veriyoruz dedi (bende inandım)
ikincisine ise 20 ytl fazla söyledi eyvallah demekten başka çare kalmadı

ben iki parça aramak için gittim birisinin fiyatı yetkili servisin verdiği fiyatla aynıydı hatta yetkili servisdeki fiyatta bu dedim
abi onlara da zaten biz veriyoruz dedi (bende inandım)
ikincisine ise 20 ytl fazla söyledi eyvallah demekten başka çare kalmadı

Nasıl olur yaw :D Sen acaba çıkma değilde sıfır parça mı sordun ? Sıfır sorarsan aynı fiyatı veriyorlar aşağı yukarı..Yetkili servisleri bilmem ama özel servislerin çoğu oralardan parça buluyor bunu biliyorum. Çıkma fiyatı konusunda ise iş sana ve İbrahimin dediği gibi ordaki ağa'ya kalıyor :D O ne derse fiyat o. Ama pazarlık gücü fiyatı etkileyebiliyor...

Geri