Ankara' da deri direksiyon kaplama...

Ynt: Ankara' da deri direksiyon kaplama...

chiv link' Alıntı:
Ben de sondan ikinciyi beğendim.

Uygulamayı ankara'da yaptırdım ben. Uygulama yapılırken mecbur direksiyon sökülüyor. Elektronik aksamda herhangi bir kablo kesilmesi vs. olmuyor.

Bir soket var o çıkartılıyor direksiyon sökülürken. Direksiyonun deri kaplanması işi bittikten sonra aynı şekilde soket takılıyor ve direksiyon monte ediliyor.

Foto atar mısnz

Ynt:

Emre bir araç için yaklaşık 4 saat uğraşıyorlar bunu da dikkate alın derim. Yani 3 kişi gitseniz 12 saat falan. Ama beklemeye değer :)

emre ben aradım adamları..
fiyat olarak bizim istediğimiz fiyata geliyorlar.. ama forumda paylaşmayın dedi:)
öyle hemen gitmek olmuyor emreciğim:)
bir kere 1 araba ortalam 4-5 saat sürüyor. vede şu aralar iş yoğunluğu cok fazla imiş. biz eğer oraya gidersen ki en az 1 haftadan önce bilgi vereceğiz ki kendi işlerini ona göre ayarlıtacaklar..
ama şuda var.. adalar 3 tip malzeme kullanıyorlar.
1. italyan ki bizim fiyat o.
2. alman oda 1.cini bir üst kalitesi onun fiyatıda 200 tl.
3. alcantra deri ki dorma:) fiyat olarakda 200-220 arası birşey:)
bunlar tabiki peşin para fiyatları..

Ynt:

WeReWoLF link' Alıntı:
Emre bir araç için yaklaşık 4 saat uğraşıyorlar bunu da dikkate alın derim. Yani 3 kişi gitseniz 12 saat falan. Ama beklemeye değer :)

Harbıden hıc dusunmemıstım kardesım dogru soyluyorsun valla

ray55 link' Alıntı:
emre ben aradım adamları..
fiyat olarak bizim istediğimiz fiyata geliyorlar.. ama forumda paylaşmayın dedi:)
öyle hemen gitmek olmuyor emreciğim:)
bir kere 1 araba ortalam 4-5 saat sürüyor. vede şu aralar iş yoğunluğu cok fazla imiş. biz eğer oraya gidersen ki en az 1 haftadan önce bilgi vereceğiz ki kendi işlerini ona göre ayarlıtacaklar..
ama şuda var.. adalar 3 tip malzeme kullanıyorlar.
1. italyan ki bizim fiyat o.
2. alman oda 1.cini bir üst kalitesi onun fiyatıda 200 tl.
3. alcantra deri ki dorma:) fiyat olarakda 200-220 arası birşey:)
bunlar tabiki peşin para fiyatları..

:D :D 5 saat falan o da ıyıymıs bende dedım soyle muhabbetlese muhabbetlese gıdrız taklır donerız benımkıde iş sankı ayakkabı almaya gıdıyoruz :D :D

Ynt:

spitemre link' Alıntı:
Harbıden hıc dusunmemıstım kardesım dogru soyluyorsun valla

:D :D 5 saat falan o da ıyıymıs bende dedım soyle muhabbetlese muhabbetlese gıdrız taklır donerız benımkıde iş sankı ayakkabı almaya gıdıyoruz :D :D

yani bravoo

chiv link' Alıntı:
Kendi aracımdan çekmedim fotoğrafları. Yaptırmış olduğum yerin internet sitesindeki fotoğrafları paylaşıyorum.

Bununla birebir aynı oldu.

http://www.ankaraotodoseme.com/wp-content/uploads/2012/10/DSC062481.jpg
http://www.ankaraotodoseme.com/wp-content/uploads/2012/10/DSC06245.jpg

Yanları delikli deri yaparlar mı

Fiyat ne

Eylemee link' Alıntı:
Yanları delikli deri yaparlar mı

Fiyat ne

Yanları delikli deri ile ilgili fikrim yok bilmiyorum, iletişime geçebilirsiniz.

ben 150 tl ye yaptırdım

chiv link' Alıntı:
Yanları delikli deri ile ilgili fikrim yok bilmiyorum, iletişime geçebilirsiniz.

ben 150 tl ye yaptırdım

Tesekkür ederim güzel kardeşim

Cvp: Ankara' da deri direksiyon kaplama...

Ankara'daki çıkmacılarda deri direksiyon bulunuyor arkadaşlar. Ben yeni 250 tl ye makyajlı kasa sport direksiyon buldum. Harika oldu...

Geri