Ankara da erik büyüklüğünde dolu yağıyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan-g
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hazıran ayındayız ve dolu yagıyor ızmırdede yagmur var bıraz once durdu daha ALLAH sonumuzu hayır etsın...

aynen mermı gbı yagıyo valla allahtan kapalıda araba

DSC_0122.jpg

alıntıdır...

Ben bu 20 lirayı çözemedim ? :sorry:

Çankaya turan güneş bulvarı tarafında sadece yagmur yagdı.Ama sanki o 20 lik fake gibi......:) :)

Ümitköy köprüsünün altında 30cm suda yarım saat kadar mahsur kaldım, sağolsun gençten bi arkadaş yardım ettide iterek çıkarttık arabayı.. Kenara çektiğimde 10dk kadar çalıştı ama stop ettikten sonra bi daha çalıştıramadık. 1000 devire gelip stop ediyo şu an, sabah tekrar çalıştırmayı denicez umarım masraf açmaz başıma..

arkadaşlar ben bugün akyurt tarafındaydım amcamlarla beraber toplam 4 arabaydık abimin tiposu var yan sinyal camı kırıldı + kaputunda ve tavanında ezikler oluştu, amcamda golf var onunda sileceklerin oradaki plastik parça kırıldı, ben arabayı ağacın altına kaçırdım dolu başlar başlamaz bende çok şükür birşey yok kuzenimin hondası var onda da şükür bişey yok ama yüce allahım bizi afetinden uzak tutsun tüm aile nasıl bir korku yaşadığımızı anlatamam evin pergulesi çökecek sandık o kadar şiddetli bir doluydu resmen afet yaşandı ucuz atlattık

Geri