- Konuyu Başlatan
ben shellden ne benzin alırım nede gaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben her defasında "doldur" diyorum ve sayacın başında bekliyorum, sayaç sıfırlanıyor mu ve ne kadar alıyor bakıyorum. Bazı yerlerde de sayacı sıfırlamıyorlarmış diye duymuştum.
Bu arada yenimahalle belediye yanındaki shell istasyonu LPG olayını abarttı 1,92 den aldım geçen gün, "bu ne biçim fiyat" dedim, "abi bizde kaçak yok millet kaçırıyo ucuza satıyo" dedi. yine de tekrar oradan almadım. 1,92 yok artık
Depo tam boşken aldığımda sıfırlarım da, genelde depo tam bitmeden aldığım için km hesabı yapmak güç oluyor. Aslında dediğiniz gibi hep bakmak lazım kaç km gidiyor diye.arkadaşım sayaçın sıfırlanması önemli değil bizim bu olaylar sayaç sıfırken yapılan olaylar...bazı yerlerde 1,92 evet doğru ama gözlediğim birşey var 1,92 den aldığım yerlerde gittiği km benim gözlemlediğim normal km...biz hep tam dolduruyoruz bitene kadar yada ne kar gitmiş ne kadar harcamış onları takip ederiz ve km sıfırlarız tavsiye ederim...
arkadaşlar benzin fiatlarını belirleyen şirketlerin başında SHELL TOTAL geliyor
bana 15 gün önce bir arkadaşımdan mail geldi o günden sonra Shell e de girmiyorum.benim gibi benzin kullanan arkadaşlar ve onların tanıdıkları Vs yurt çapında bu şirketlere karşı prıtesto amaçlı bi boykot yapıp girmemek gerek diyorum
yusuf koç
o da pompaya yanaşan müşterinin arabaya bastı lpg'yi. bi baktılar gaz göstergesi hiç kalkmamış. pompayı ters çevirdik, tekrar denediler ve düzeldi...
anlamadım ben bundan bişey???