Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara Etlik Aşağı Eğlencede Opel Vectra 93 Model Gls aracım Çalındı
çok geçmiş olsun son mesajınızı okurken bile dehşete kapıldım bi malımıza veya bize zarar gelince polis ilgilenmeyecekse biz napıcaz? telefon belli adam ben çaldım diyor ve polis ilgilenmiyor şükür ki siz aracınızı bulmuşsunuz ya başkası bulamazsa en az 10bin 20 bin 30 bin lira çöpe hırsızların cebine gidecek gerçekten korkunç bi durum tekrar geçmiş olsun umarım kimsenin başına gelmez
arabanın kontak kilit mekanizmasını değiştirin.
kopyalamış olabilirler...
ayrıca ankara kadar kendine buyruk memleket yok. üzerinde yakalama olan arabayla 1 sene gezersin bir poliste durdurup arabanı bağlamaz....
Ankarada yine A kasa vectra yi calmaya ugrasmislar kapiyi eymisler ama calistiramamislar daha yeni oldu oda kamera kayitlari felanda vardi ama daha belli olmadi
Geçmiş olsun. Son yıllarda Ankara'daki polisler koruma/gösteri yapanları engellemek haricinde ne iş yapıyor aklım ermiyor. Ankara/Etlik/Giresun caddesinde 2 nci kattaki evimize bir kere hırsız girdi, bir kere de girmeye çalıştı. Aynı şekilde karşı apartmandaki daireye gündüz vakti balkondan hırsız girmiş. Geceleri sık sık dükkanlara hırsızlar giriyormuş. Günde yüzlerce aracın, binlerce kişinin geçtiği, neredeyse sabaha kadar hareket olan bir ana caddede hırsızların elini kolunu sallayarak polisle dalga geçercesine ardı ardına soygun yapmalarının mutlaka mantıklı bir açıklaması olmalıdır .