ankara hoşdere trafik kazasi (amcam koma da) 7.GÜN.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berfe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun ALLAH şifa nasip etsin.

Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.
Alkollu araç kullanmaya çalışanlara ağır ceza vermek lazım cidden.
Yardımcı olabileceğim bi durum olursa eğer elimden geleni yaparım.

Acil şifalar dilerim... Daha önce de çok kez yazdım çok tepki aldım. Eğer ki bir kişi alkollü olarak araç kullanıyor ise kaza yapıp param parça oluyor ise zerre kadar acırsam adam değilim... acıdığım işte buna benzer durumda olan kişiler sen kurallara uy gelsin biri seni tepelesin....

Aynen öyle abi,işin en kötü tarafıda bu alkollülere bişey olmuyor olan ya kaldırımda herşeyden habersiz yürüyen vatandaşa yada kendi yolunda giden araçlara oluyor bu tip kazalarda hep olan masum insanlara oluyor,Allah acil şifalar versin

Alollü araç kullanmanın bir bahanesi olamaz ama madem bi şekilde alkollü araba kullanıyosun, sağdan sağdan usul usul git, hayvanlığın lüzumu yok, içip sapıtan insanları hiç anlamamışımdır, neyse konuşmaya değmez onu. Abimize acil şifalar dilerim, emniyet kemerinin önemi tartışılmaz, şakasına ceza yememek için takıyoruz desek de kemer bizi koltuğa değiş hayata bağlıyor, büyük geçmiş olsun.

Acil şifalar.......

Acil şifalar dilerim geçmiş olsun...inşallah güzel haberler bekleriz
Alkol denen illetin bin bir türlü belası vardır...işte bu dünyadaki yüzü diğer tarafta bakalım nasıl hesap verecek.bence kasten adam öldürmekten idam edilmeli...ben zaten idamı isteyenlerdenim kaldırılmasından zaten doğrulamıyor ülkem

Allah acil şifalar versin.Kanunlar malesef yetersiz birde bunun üstüne savcı hakim insiyatif kullanmayı bilmiyor.Halbuki başka bir suçtan yargılasalar daha iyi.En basiti sporda şiddet adam ağır yaralı yapan serbest.Halbuki kasten adam öldürmekten yargılanmalı böyleleri.Olmaz olsun böyle adalet sistemi

Allah acil Şifalar versin. Bütün dualarım sizlerle. Çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun,ALLAH'dan acil şifalar dilerim...

Geri