ankara ıcın super ucuz lpg fıyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan webbee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adanada her yerde 1,790

ankaraya mı tasınsk neee o fıyata satanda kar edıyo 1800 e satanda kar edıyo neden bole yapıyolar devletın yaptıgı yetmıyo bıde bu ıstasyoncular kazıklıyo mılletı ne deyım yazıklar olsunnnn

Antalyada ucuza satılan yer bilen varmı?
Kepezin üzerinde ant-gaz var dediler ama fiyatı bilmiyorum, birde ters geliyor yolu..

bu 1011 deki milangazın gazı nasıl abi olmadı bende oradan alayım

bu 1011 deki milangazın gazı nasıl abi olmadı bende oradan alayım

ucuzu duydun zıpla hemen :kop:

hertürlü

Konuyu hortlatmak istedim :)

Bu güne kadar En ucuz LPG konya yolu üzerindeki Petrol ofisinde olduğunu zannediyordum.(Bügün 1,76 lira)

Bugun Cebeciye yolum düşmüştü.Cebeciden sitelere doğu giderken Petrol ofisinde LPG nin 1.64 lira oldugunu gördüm.Hatta Sitelere yakın Kadoil ve Oralgazda 1.62 liraydı.

fullpet firmasını takip edin

niye ki?

arkadaşlar çok ucuz diye hemen atlamayın ya :D tecrübeyle sabittir, öyle maksimum ucuz olan yerlerin gazı çabuk tükeniyor.

bu arada, ilk mesajda arkadaşın tavsiye ettiği yerin karşısında, köprünün ayağının yanında bi milangaz daha açılmış. 10tl ye muz silecek satıyorlar. çok iyi kalitede daha geçen sordum aynısına 30-35 çektiler. orda denk geldim aldım 2 takım. birini taktım çok iyi siliyor. millet kapış kapışa gidiyor. tavsiye ederim tükenmeden gidin alın :D

Geri