Karting İvedik'te araç kaldırmaya benzemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
out ivedikKarting İvedik'te araç kaldırmaya benzemez
kadir ben sınıfımda cıkmak ıstedim siz hafif kalırdınız cocuklara sordum bari siz çıkın dedim abi ne gerek var misafiriz o kadar iyi ağırladılar şimde durduk yere toz yutturmayalım ayıp olmasın dedilerabi tur zamanlarına bi baksaydın keşke ama istanbul cigerleri hakketen çıkamadı karşımıza
zaten nedense hep öyle oluyoUleeeennn varyaa..Ahh Sevda aaahhh Siz o kıza dua edin
sende haklısın abi senin kilo 45-50 kg. biz 74 oda sanırım en az kilolu olan benimkadir ben sınıfımda cıkmak ıstedim siz hafif kalırdınız cocuklara sordum bari siz çıkın dedim abi ne gerek var misafiriz o kadar iyi ağırladılar şimde durduk yere toz yutturmayalım ayıp olmasın dediler
ya ben de ona güveniyorum kadir arac boş gibi gidiyor bi de kullanabilsem tam süper olur dazaten nedense hep öyle oluyo
sende haklısın abi senin kilo 45-50 kg. biz 74 oda sanırım en az kilolu olan benim
yavuza laf yok o istanbul şampiyonu hepimize tur bindiriyor geçenki yarışta hepimizin tozunu attıhocanız var öğretsin abi
yavuza laf yok o istanbul şampiyonu hepimize tur bindiriyor geçenki yarışta hepimizin tozunu attı