Standart donanımlı bakımlı arabası olanlar korkmasın. Benim zevkime kim ne karışır diyenler korksun. Zevk diye, güzel görünüyor diye kimse karşısındakinin canını tehlikeye atma hakkına sahip değil. 1 saat kadar evvel Gümüldür tarafından geldim. Pazar gecesi+yangın nedeniyle Menderes tarafı trafiğe kapalı, o nedenle trafik zaten kalabalık, arkamdam gelen bir ........... sisleri de açmış ( sislere ve kısalara piyasa işi zenon takmış ) gözlerim haşat oldu. Arabada çocuk var, içimden bildiğim tüm küfürleri saydım. Anlasın diye dörtlüleri yakıyorum anlamıyor. Müsait bir yerde önüme aldım, kısa bir süre uzunları yakıp peşine takıldım. Beyefendi haliyle rahatsız oldu. Benim görüşüm başkalarının hayatını tehlikeye sokan aksesuarlar, soba boruları, ne olduğu ve ne işe yaradığı belirsiz kanunen kullanılması yasak olan tüm aksesuarlar sökülmeli, satışına da izin verilmemeli. 18 yaşından küçüklere sigara satışı yasak, belli yerler dışında sigara içimi yasak. Çünkü hem içene zarar veriyor hem de başkalarına. Sigara için biri olarak bu yasağı sonuna kadar destekliyorum. Buna paralel olarak sigara yasağını çıkaran devlet zararlı aksesuar kullanımını da, satışını da denetlemelidir. Sonuçta bunlar da bir başkasının can güvenliğine zarar veriyor.