bence de tepkisini burda dile getirmesi yerinde olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mdellal' Alıntı:Direkt kendisiyle görüşsen daha iyi olurdu ...
noktasına virgülüne kadar katılıyorum varsa bir sorunun aç telefonu söyle, böyle böyle yaptılar ettiler bana diye gerekli fırcayı cezayı kendisi verir zaten öyle birşey varsa elemanlarına, ama bende yapacaklarını tahmin edemiyorum çünkü tanıdıklarımdan hep memnunluk ifadeleri duydum...MaviGsi' Alıntı:valla bence yanlış olmuş konuyu burda açman. bunu direk olarak oğuz abiye söyleyebilirdin. ayrıca zannetmiyorum ki recai abi, adem abi veya diğer çalışanlar bilerek ve isteyerek ilgilenmesinler. eminim ki bi yanlış anlaşılma olmuş. yoksa bütün çalışanlar pırlanta gibi insanlar saolsunlar her sorunumuzla birebir ilgilenirler ve bu sadece bizim için değil tüm gelen müşterilerede aynı yaklaşımdalar.kaldı ki opel konusunda ki tecrübelerine değinmiyorum bile. bu arada yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle oğuz abiyle veya çalışanlarıyla maddi olarak bi bağlantım yok ayrıca avukatlarıda değilim ama bana göre gidip oğuz abiyle bu durumu paylaşman daha yerlice olurdu.
saygılar
otto' Alıntı:opelim net üyeleri olarak opel ile ilgili her türlü hizmeti veren firmalara karşı memnuniyetimizi yada memnuniyetsizliğimizi burada dile getirmemiz kadar doğal bişey olamaz.
arz talep meselesi müşteri ister fima sahibi yapar müşteri istemezse firma sahibi yapmaz
arkadaş İstanbulda gözüküyo, belki ankaradan geçerken acil bi durum olmuş uğramış olabilir belki bir daha uğramayacaktır servise. benzer bir şey bizimde istanbulda başımıza gelebilir.
şunuda belirtmek isterim ben ne firmayı bilirim ne arkadaşı tanırım sadece yapılanın yanlış bişey olmadığını düşünüyorum.