Ankara OMS oğuz Beyin dikkatine...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AseSiNo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bence yanlış olmuş konuyu burda açman. bunu direk olarak oğuz abiye söyleyebilirdin. ayrıca zannetmiyorum ki recai abi, adem abi veya diğer çalışanlar bilerek ve isteyerek ilgilenmesinler. eminim ki bi yanlış anlaşılma olmuş. yoksa bütün çalışanlar pırlanta gibi insanlar saolsunlar her sorunumuzla birebir ilgilenirler ve bu sadece bizim için değil tüm gelen müşterilerede aynı yaklaşımdalar.kaldı ki opel konusunda ki tecrübelerine değinmiyorum bile. bu arada yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle oğuz abiyle veya çalışanlarıyla maddi olarak bi bağlantım yok ayrıca avukatlarıda değilim ama bana göre gidip oğuz abiyle bu durumu paylaşman daha yerlice olurdu.
saygılar

abicim bide oldugu zaman gitseydin gerçi yaşadıgın yer istanbul görünüyo ama sonuçta burayı okuması biraz güç üye degilse eger şayet duyup üyede olursa ithamları pek hoş olamıya bilir

MaviGsi' Alıntı:
valla bence yanlış olmuş konuyu burda açman. bunu direk olarak oğuz abiye söyleyebilirdin. ayrıca zannetmiyorum ki recai abi, adem abi veya diğer çalışanlar bilerek ve isteyerek ilgilenmesinler. eminim ki bi yanlış anlaşılma olmuş. yoksa bütün çalışanlar pırlanta gibi insanlar saolsunlar her sorunumuzla birebir ilgilenirler ve bu sadece bizim için değil tüm gelen müşterilerede aynı yaklaşımdalar.kaldı ki opel konusunda ki tecrübelerine değinmiyorum bile. bu arada yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle oğuz abiyle veya çalışanlarıyla maddi olarak bi bağlantım yok ayrıca avukatlarıda değilim ama bana göre gidip oğuz abiyle bu durumu paylaşman daha yerlice olurdu.
saygılar
noktasına virgülüne kadar katılıyorum varsa bir sorunun aç telefonu söyle, böyle böyle yaptılar ettiler bana diye gerekli fırcayı cezayı kendisi verir zaten öyle birşey varsa elemanlarına, ama bende yapacaklarını tahmin edemiyorum çünkü tanıdıklarımdan hep memnunluk ifadeleri duydum...

sayet birisinin bir servisten sikayeti varsa o servisi diger üyelere önermemesi normal. gidecek olanlar gitmez. bazi arkadaslar calisanlarin isimlerini zikretmisler,demekki taniyorlar. e tanidiga ilgilenirler. demekki tanimadiklarina ilgilenmiyorlar. gidecek olanlar dikkat eder. bence uyarma babindan dogru..

opelim net üyeleri olarak opel ile ilgili her türlü hizmeti veren firmalara karşı memnuniyetimizi yada memnuniyetsizliğimizi burada dile getirmemiz kadar doğal bişey olamaz.
arz talep meselesi müşteri ister fima sahibi yapar müşteri istemezse firma sahibi yapmaz

arkadaş İstanbulda gözüküyo, belki ankaradan geçerken acil bi durum olmuş uğramış olabilir belki bir daha uğramayacaktır servise. benzer bir şey bizimde istanbulda başımıza gelebilir.

şunuda belirtmek isterim ben ne firmayı bilirim ne arkadaşı tanırım sadece yapılanın yanlış bişey olmadığını düşünüyorum.

otto' Alıntı:
opelim net üyeleri olarak opel ile ilgili her türlü hizmeti veren firmalara karşı memnuniyetimizi yada memnuniyetsizliğimizi burada dile getirmemiz kadar doğal bişey olamaz.
arz talep meselesi müşteri ister fima sahibi yapar müşteri istemezse firma sahibi yapmaz

arkadaş İstanbulda gözüküyo, belki ankaradan geçerken acil bi durum olmuş uğramış olabilir belki bir daha uğramayacaktır servise. benzer bir şey bizimde istanbulda başımıza gelebilir.

şunuda belirtmek isterim ben ne firmayı bilirim ne arkadaşı tanırım sadece yapılanın yanlış bişey olmadığını düşünüyorum.

kesinlikle böyle bir paylaşımı doğru buluyorum. Yanlış anlaşılma veya başka bir sebep, ortada yapılmış bir hata var... paylaşılmalı

"AseSiNo" aslında daha ayrıntılı açıklama yazarsan iyi olur ! Kimse zan altında kalmaz. Ne oldu ne bitti, bizde bilelim,Ona göre yorum yapalım

Memnuniyette paylaşım uygun görülüyorda , kalınmadığında neden ters geliyor anlaşılacak gibi değil . Kaldıki arkadaşımız belli ölçüler içersinde uyarıda bulunmuş.
Tanıdığına hancı işi tanımadığına yolcu işi uygulama yapılıyorsa uyarı yerini bulmuş. :good:

Geri