ANKARA paintball organizasyonu 2 ağustos pazar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nerde buluşacaktık, geçti mi konusu? toplu mu gidilecek yoksa yeri bilen gitsin bilmeyenler toplansın durumu mu?

rezervazyon tamam oyun alanı 19.30-22:00 saatleri arası rezerve edilmiştir opelim net için

saat 14 erken gibi bence 15:00 da buluşalım toplanma yeri olarak batıkentten geleckler cumhuriyette buluşabilir oradan çıkanlar ve diğer ilçelerden gelenler eskişehir yolu üstündeki bağlıca kavşağında buluşalım koru kent migros karşısı eskişehir istikameti burada 14:45 te buluşalım 15:00 de etkinlik alnında oluruz. bu arada tel no:532 4261254 ulaşmak isteyenler için yemek içinde listedeki alternatif 2 yi düşünüyoruz.
bundan sonra geriye sadece katılmak kalıyor.

Tarafımızdan istemiş olduğunuz paintball ve yemek organizasyon teklifimiz aşağıda bilginize sunulmuştur.

Kişi başı oyun :150 boya topu,Ekipmanlar dahil 20TL(bize özel extra 30 top normal fiyat 120 top 20 tl)
Gerekli tüm ekipman dahil (tippmann 98 işaretleyici, tulum,maske,paintball eldiveni, hakemlik hizmetleri)

Extra 50 lik boyatopu : 6,50 TL.
Extra 2000 lik koli : 170 TL. (KAMPANYA FİYATI)

İKRAMLAR : Çay ,Nescafe

Kişi başı yemek 1.alternatif MANGAL
Dürüm köfte,alkolsüz içecek 6 TL.

Kişi başı yemek 2.alternatif MANGAL
1,5 porsiyon ızgara (tavuk şiş,adana kebap,köfte) salata çeşitleri,meyve çeşitleri,tatlı çeşitleri,alkolsüz içecekler 15 TL.

Kişi başı yemek 3. alternatif MANGAL
Duble ızgara (kuzu pirzola,kuzu şiş,büftek,adana,Tavuk şiş) salata çeşitleri,meyve çeşitleri,tatlı çeşitleri,alkolsüz içecekler 25 TL.
oyun alınan erken gideceğimiz için mangal yada yemekten arta kaln vaktimizde

Kişi başı yemek 4. alternatif MANGAL

malzemeleri kendimiz götürüp kendin pişir kendin ye

Beach voleybol
Çim saha mini futbol sahası emrimizde arkadaşlar yemekten önce veya sonra müsait olursa detay böyle

yemekte 2. seçenek uygun bana da. 14:45 de koru migros karşısında olurum

Hüseyin abi yer, saat, fiyat, buluşma noktaları vs. birinci mesaja yazılsa daha iyi olur. Konuyu takip etmeyenler direk olarak ordan okurlar.

bende gelicem ama oyun oynarmıyım bilmiyorum büyük ihtimal oynamıcam...

herşeyin hayırlısı güzel bi buluşma olucak herzamanki gibi :D

bende gelicem ama oyun oynarmıyım bilmiyorum büyük ihtimal oynamıcam...

niye olm niye ? :D elin mi tutmuyor , toplar mı acıtır diyorsun... gel ve gir işte tamam seni benim takıma alacağım ama ben vurmayacağım :D hüseyin abi yaz şunu..

bu arada hüseyin abi ellerine sağlık şu üstteki güzel mesajın için.. fotolu, linkli falan olanı diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri