Ankara şaşmaz KARLIKÇI HALİL YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkylmzZz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkylmzZz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba..bugün karlıkçı halilden spoyler yaptırdım...fakat bir sıkıntı oldu spoyler tam olmadı arabaya altta ki orijin. spoyler bi kaç diş görünüyor normalde cuk oturması lazım..şimdi araba kadıpa bantlı sabah bantları sökücem ve içim de hiç rahat değil...aranaızda başına böyle bişi gelen oldu mu...orijinal spoyler için çok heves ettim ve şu anda böle oldu gerçekten içime sinmedi...karlıkçı halile gene gitsem düzeltme yapılarak tam oturur mu lütfen bilgi verin ??

içinizi ferah tutun araba konusunda titiz olduğunuz belli siz yarın gidip durumu anlatın mutlaka gözle görülecek bir sıkıntı vardır ve bunu yapan kişide fark edecektir..

Ben de aracıma opc line bagaj spoilırı almıştım sizin aldığınız yerden...Yapıştırmadan önce bagaj üstünde prova yaptım; ölçüleri gayet uygundu ancak bagajın kıvrımına göre tam oturmuyordu..Yani yapıştırılacak olan iç yüzeyi zorlamam gerekiyordu tam oturması için...Ben de kaliteli bir silikonla yapıştırdım ve kağıt bantla da destekledim..Kalıp tekniğiyle ve fiber malzemeden yapıldıkları için tam verimli olmuyor..Vidalama ile yapabiliyorsanız vida ile de tutturmaya çalışın..

o kadar dert emte kardeşim =)

yahu sorma gittim de..yok o hatayı düzeltmediler böye oluyo dediler ısrar da ettim..napalım nazarlık olsun dedik içimize attık..

Ben de aracıma opc line bagaj spoilırı almıştım sizin aldığınız yerden...Yapıştırmadan önce bagaj üstünde prova yaptım; ölçüleri gayet uygundu ancak bagajın kıvrımına göre tam oturmuyordu..Yani yapıştırılacak olan iç yüzeyi zorlamam gerekiyordu tam oturması için...Ben de kaliteli bir silikonla yapıştırdım ve kağıt bantla da destekledim..Kalıp tekniğiyle ve fiber malzemeden yapıldıkları için tam verimli olmuyor..Vidalama ile yapabiliyorsanız vida ile de tutturmaya çalışın..

valla kardeşim ben şunu gördüm arabaya bişi yapıosan orijinal yapıcaksın varsa paran vericen opana 1000 lira takıcak spoyleri..yoksa esnaf fiber miber yamultuyo bırakıo içine de sinmio

valla kardeşim ben şunu gördüm arabaya bişi yapıosan orijinal yapıcaksın varsa paran vericen opana 1000 lira takıcak spoyleri..yoksa esnaf fiber miber yamultuyo bırakıo içine de sinmio

Haklsın..Orası öyle de o kadar da para verilmez kardeşim..Ne o?Aracın ağır bakımını mı yaptırıyorsun yani ;)

Dediğin gibi ya paraya kıyıp orijinal aksesuar kullanacaksın ya da yan sanayi ürünlerin kusurlarını peşin peşin kabulleneceksin.

İnce eleyip sık dokuyan titiz, pimpirikli araç sahipleri araçlarında kullandıkları basit/ucuz ürünlerin yol açtığı hatalar nedeniyle sürekli rahatsız olacaklar, gözleri hep o parçanın yol açtığı hatanın üzerinde olacaktır :( .

egzoz yakışmış. ben de Odak Dynamics çalışanlarından Çağrı Bey ile görüştüm. ilerleyen zamanlarda difüzör görünümlü arka spoiler taktıracağım şimdikinin yerine.

Geri