- Konuyu Başlatan
Haklsın..Orası öyle de o kadar da para verilmez kardeşim..Ne o?Aracın ağır bakımını mı yaptırıyorsun yani![]()
birde ben öğrenciyim arabamı sevmek suçmu bee

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklsın..Orası öyle de o kadar da para verilmez kardeşim..Ne o?Aracın ağır bakımını mı yaptırıyorsun yani![]()
Dediğin gibi ya paraya kıyıp orijinal aksesuar kullanacaksın ya da yan sanayi ürünlerin kusurlarını peşin peşin kabulleneceksin.
İnce eleyip sık dokuyan titiz, pimpirikli araç sahipleri araçlarında kullandıkları basit/ucuz ürünlerin yol açtığı hatalar nedeniyle sürekli rahatsız olacaklar, gözleri hep o parçanın yol açtığı hatanın üzerinde olacaktır.
egzoz yakışmış. ben de Odak Dynamics çalışanlarından Çağrı Bey ile görüştüm. ilerleyen zamanlarda difüzör görünümlü arka spoiler taktıracağım şimdikinin yerine.
birde ben öğrenciyim arabamı sevmek suçmu bee) 1000 lira ile 3 ay geçinen aile var yahu opan vicdansız ama yaptımı da yapıyor arkadaş..
valla kardeşim ben şunu gördüm arabaya bişi yapıosan orijinal yapıcaksın varsa paran vericen opana 1000 lira takıcak spoyleri..yoksa esnaf fiber miber yamultuyo bırakıo içine de sinmio