Ankara'da 2.el bakıtacak usta lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagri1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
büyük ihtimalle cuma günü Ankara'dan bulduğum arabalara bakmaya gideceğiz.
ancak tanıdık usta olmadığı için arabaları gösterecek bir yer lazım.
Opel'leri yetkili servise göstereceğiz ama VW'ler için iyi ve dürüst bir usta bilen varmı?
birde şüphelendiğim bir araç var, 98 model 117.000 km'de,
km'nin geri alınıp alınmadığı anlaşılabilirmi?

büyük ihtimalle cuma günü Ankara'dan bulduğum arabalara bakmaya gideceğiz.
ancak tanıdık usta olmadığı için arabaları gösterecek bir yer lazım.
Opel'leri yetkili servise göstereceğiz ama VW'ler için iyi ve dürüst bir usta bilen varmı?
birde şüphelendiğim bir araç var, 98 model 117.000 km'de,
km'nin geri alınıp alınmadığı anlaşılabilirmi?

Bakımları yetkili serviste yapılmamışsa,yani serviste kayıtlı değilse öğrenilmiyor diye biliyorum ben.

Ancak aracın içinin yıpranma/eskime durumuna bakarak tahmin edebilirsin. 117.000'de ki bir aracın içi ile 200.000 KM'de ki bir aracın içi(Gaz,Fren,Debriyaj pedalları,vites topuzu,sürücü koltuğu,far anahtarı vb.) aynı olmaz yani. :)

Burak ın söylediklerine katılıyorum. ek olarak şaşmazda ER-EL volkswagen benim gittiğim servis. sitenin sponsorlarından Opel Garage ın tavsiyesiyle gittiğim ve şimdiye kadar memnun kaldığım bir servis. Ahmet Usta ;)
http://www.volkswagenservisiankara.com/

opel için de yetkili servis demişsin ama özel servis düşünürsen de Opel Garage derim. sitede aratırsan memnuniyet konularını bulursun ;)

ayrıca gitmemeni tavsiye edeceğim bir yer de var. başkent sanayinde çetin volkswagen. ben araç alırken, kaportacımın tavsiyesiyle aracı göstermeye buraya gitmiştim, akabinde de triger fln değiştirtmiştim burada ancak memnun kalmadım, pişman oldum.

tavsiyem opel için kesinlikle opel garaj a gitmen. wv için eğer biz bakmayalım derlerse hakan abinin zaten bir golf tsi i var.. seni en doğru wv e yönlendirir. olurda arabayı alırsan garajda yağını filtrelerini ve bujilerini değiş. çorumda doğru düzgün opelci bulamayabilirsin. bosch bujileri de opel garajda taktırıyorum hep ve çok memnunum.

buji-benzin filt.- hava filtresi-polen filtresi- yağ ve yağ filtresi ilk değişeceklerin olsun. başın ağrımasın sonra.

yetkili servisler detaylı olarak ekspertiz yapıyorya o yüzden istemiştim, zaten Opan ve Opis tanıdık.
VW için Er-el'e gideriz. doğuşun ekspertizi nasıl acaba?
birde bakalım adamlar izin verecekmi, oraya kadar benzin yakamam dermi? hiç bu işlere girişmediğimiz için bilmiyorum:D

"buji-benzin filt.- hava filtresi-polen filtresi- yağ ve yağ filtresi" masraflı parçalar mı?

175 kağat opel garaj da hepsi

yetkili servisler detaylı olarak ekspertiz yapıyorya o yüzden istemiştim, zaten Opan ve Opis tanıdık.
VW için Er-el'e gideriz. doğuşun ekspertizi nasıl acaba?
birde bakalım adamlar izin verecekmi, oraya kadar benzin yakamam dermi? hiç bu işlere girişmediğimiz için bilmiyorum:D

"buji-benzin filt.- hava filtresi-polen filtresi- yağ ve yağ filtresi" masraflı parçalar mı?

Eğer aracına güveniyorsa ve aracı gerçekten temizse demez öyle bir şey. :) Öyle diyorsa çekindiği bir şey vardır.

doğuş otoya göster

Geri