Ankarada aksesuarcı aranıyor!!

anladığım kadarıyla 30 ytl normal nikelaj için ya netteki fiyatlar çok ucuz ya da satılan ürünler dandik:p

netten almaya güvenemiyorum açıkçası bi arkadaşım netten alışveriş yaptı hesabından para eksilmesi olmuş o yüzden netten alışveriş yapmıyorum

ben netten çok alışveriş yapıyorum ancak tabiki güvenilir firmaları tercih ediyorum...bunun haricinde yine kendini koruma amaçlı olarak sanal klavye kullanmanızı tavsiye ederim

ben netten çok alışveriş yapıyorum ancak tabiki güvenilir firmaları tercih ediyorum...bunun haricinde yine kendini koruma amaçlı olarak sanal klavye kullanmanızı tavsiye ederim
hocam verdiğin bilgiler içn saol bi deniym o zaman netten alışverişi sanayiye gitsem bulurum da güzel nikelaj uzak kalıyo baya çankaya nerde sanayi nerdeee:D

abidinpaşaya çıkan yokuş değil de ankara üniversitesi hastanesinin yanından mamak a giden yolda 2 km filan gittikten sonra sem tuning class tuning bir sürü yer var bi bakın isterseniz

abidinpaşaya çıkan yokuş değil de ankara üniversitesi hastanesinin yanından mamak a giden yolda 2 km filan gittikten sonra sem tuning class tuning bir sürü yer var bi bakın isterseniz

eyw hocam ilgilendiğiniz için saoln haftasonu boş bakiim bi hepsine

türk ocağı caddesinde finspeed (eski amerikan üssünün karşısında )vardı hala açıkmı bilmiyorum oraya bakabilirsin

kazım karabekirde köşem aksesuar var oradada bol çeşit vardır.

Geri