bende opak'a gidiyorum ancak parça bölümü servisin en dip tarafında, alt kattada mı varmış parça bölümü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende opak'a gidiyorum ancak parça bölümü servisin en dip tarafında, alt kattada mı varmış parça bölümü?
bende aracı oradan aldım bülent bey sağolsun çok ilgilendi hatta arabayı 1 aydan fazla beklemek istemedim adam bütün bayilerin siparişlerine baktı sonra bir bayinin siparişini bana çevirdi aracım engelli aracı donanımı genelde dışarda alan kişi yaptırır ama tınaz oto çok güzel şekilde bir donanım yaptı ve para dahi istemedi.Ben servis için Balıkesir Tınaz otoya gidiyorum.Arabamı da oradan aldım.Triger değişimi için önce özel servisten fiyat aldım.390-400 tl dedi.Tınaz oto ise 350 tl fiyat verdi.Sadece bakım için alınan ücret tabiki sanayi ile karşılaştırılamaz.Ancak triger gibi önemli parça için özel servisten daha iyi fiyat verdiler.Arada küçük tamiratlar için sanayiye gidiyorum.Ben genel olarak servisimden memnunum.Başka Balıkesir'li olup Tınaz oto kullanan varmı bilmiyorum ama.Bana Tınaz otoda daha önce triger fiyatı veren bayan sanırım işe yeni girmişti.Sonra gittiğimde ise esas şefle görüştüm arabamın zincirli olduğunu söylemeleri güzel bir haber oldu.
sen opak a gittiğine emin misin ????