Ankarada şeffaf kaput filmi çektirebileceğimiz yer arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence yaptırsen.dünyoldam geldim.kamyon şöferleri maşallah arabanın içine ettti.sen yağptır.kaput beter oluyor.

sağlam güzel bir marka mesala lnd sametin dediğinden yaptırsanız bi sıkıntı olmaz hem garantili onlar

arkadaşın sorusuna gelince sakın deri felan takma zaten yaz zamanında araç bayaa hararet yapar kaputun ön kısmına yarı kısmına filim yaptırsan yaklaşık 200 ytl tutar ama iyi duyulmuş bir marka yaptır

ya bu kaput filmini 300-500 verdik çektik diyelim.peki faydası ne olacak. araca çarpan taş parçaları boyayı kaldıracak kadar yada kaputu çökertecek kadar güçlü geldiğine göre bir film sizce gerekli korumayı sağlarmı?
birde bu filmi sökmek istediğimizde yada film deforme olduğununda ne olacak.tekrarmı film çekeceğiz.peki boyaya zararı yokmu bunun?
bence deri koruma almak daha mantıklı.hem filmden daha güçlü bir koruma sasğlar hemde dilediğnde söker atarsın

boyayı hiç bir şekilde kalkmasına engel olmakla birlikte yapışan sinekleri filan engelliyor sadece siz istediğinizde söklüyor;)

hamamda 5 cam icin film sordum 375 dediler
Verdiğim tepkiyi anlatmama gerek yok sanırım:D

ziebart veya sonax ta yapıolar ama fiyat biraz yüksek olabilir.

Sökülmek istendiğinde hiçbir sorun olmadan sökülebiliyormuş.Renk olarak sadece o kısım biraz daha mat kalıyor.Malum ne kadar da olsa ışığı kesiyor/kırıyor.

Hafta sonu uzun yoldan geldim , yolda asfalt çalışması varmış ve tek seritli yolda arabamın üzerine yağmur gibi yüzlerce mıcır parçalası fırladı . Boyanın üzerinde ufak çizikler meydana geldi , zift de cabası ne yapacağımı bilmiyorum bir fikri olan varmı yardım lütfen :( ziftleri gazyağı geçirir diyorlar boyaya zarar verirmi ?

Ufuk ÇAKIR
Maden mühendisi

street art var baskent hastanesine gelmeden (bestepe den) sagda yikamacilarin yaninda ora yapiyordu yanlis degilsem....

kaputu boyatmak ne kadar tutar acaba filmden çok mu pahalı deri kılıfda zaman içinde boyada renk farklılığı oluyor ne yapmalı en güzeli hızlı gitmemeli

Geri