Ankara'daki RALLİYİ POLİS İPTAL ETTİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Devlet işte adamlar bir yerde ülke ile oynuyorlar bizim dış ülkelerden neyimiz eksik ralli yapamıyalım, kanun izin vermiyor ralli arabası yapmak yasak.

bende bugün gazete okudum.güldüm.ve haberturkteki fotoğrafta arabadaki şoförün şaşkınlığı her şeyi açıklıyodu.rezillik başka hiç bişi değil.

şaka gibi :-) abarttı bu Orhan Özdemir,tez zamanda çeker gider inşallah.

+++ 06
Ankarada bu işin suyu çıkmaya başladı bu ne anlayamadıkki heryerde çevirme heryerde haddinden fazla akrep kurtarıcılar af olayıda kalktı kentimizde neymiş efendim eskişehir yolunda 70 km hız geçilmeyecekmiş kendileri geçmesinde görelim bakalım nasılmış

dün yürürken beni polis çevirdi kimlik istedi :)) sonra bana baktı senin bi derdin var gibi hayırdır dedi ..dedim gribimm:) aman aman geç ozaman dio hoho:)

bu polislerde sıyırdı artık yani bu ne be rallye de karışmaya başlamışlar

dün yürürken beni polis çevirdi kimlik istedi :)) sonra bana baktı senin bi derdin var gibi hayırdır dedi ..dedim gribimm:) aman aman geç ozaman dio hoho:)

Çok iyi fikir :D polis durdurunca camı açar açmaz hapşırıcam yüzüne :D :D gribim memur bey kunduz gribinden şüphelendiler hastahaneye çağırdılar oraya gidiyorum :D

Geri