Ankara'nın kralları İstanbul'da

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu buluşma kaçmazdı arkadaşlar.Bizimkiler Ayvalıkta.Pazar günü dönecekler.Bizim ufaklığı çok özledim.1 aydan beri yalnızız.Keşke önceki haftalarda bu buluşmayı gerçekleştirseydik.Neyse Ankara grubu bizi en iyi şekilde temsil eder.Katılan arkadaşlara selamlar sevgiler.:(

zaman ve mekana göre bende gelirim bu aralar dügün telaşesinden pek vakit bulamıyorum ama bi şekilde gelmeye çalışırım.
yoksa bu adamlar yarın öbürgün istanbulun lafını yapar bu adamlar geldikte 3 5 kişi zor toplandınız diye alay konusu oluruz mazallah..

bu arada cenker abi mangal olmazsa gelmiyormu ?

Sana yazıklar olsun!!! Son geldiğinizde arabada boyum kadar dosya vardı ve ertesi güne iş yetiştirmem gerekiyordu. Sen de gördün. Ama ben sizleri görmeye geldim ve o gün sabahladım işi yetiştirebilmek için... Bundan sonra sana çölde su yok olm...

Bunu yazarken zaten bütün amacım o günü vurgulamaktı.. :) Canımsın.. Ben susuz kalcamda sen bana su vermicen ole mi :)

yürü be serkaaann :)

Hoşuna mı gitti şerefsiz :)

Hoşuna mı gitti şerefsiz

05- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

19- Forum kurallarina uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, davranışın tekrarında üyelikleri silinir.

22- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Uyarıyı dikkate almanızı aksi takdirde bundan sonraki işlemlerin uygulanacağını bilmenizi isteriz.

GÜNCEL

1-)LND
2-)westi555

3-)MaviGsi
4-)exilegs(kesin değil)
5-)Eray
6-)Dragon+1
7-)Skyeye
8-)Yezocan+1,5
9-)Karanlık
10-)jamesbaba
11-)Corsa N