sizden fayda yok...
hadi cıkın gelin Ankaraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakikaten nerde millet.
deniz,serdar,cenker,mustafa,serkan...
yazdırın kardeşim isimleri...
İstanbulun suyu meşhur gelirken size su getirelimsizden fayda yok...
Bu konuşmanın üstüne listenin 40a ulaşmasını bekliyorumO kadar üzülüyorumki şu halimize anlatamam
Tek başıma Ankara'ya gittiğim zamanlarda sadece 1-2 gün önceden haber vermeme rağmen 20 kişi karşılıyorlar bu insanlar beni..Birde burdan 5-6 kişi gitsek neler olur acaba? Biz ise ilk defa ve sadece bizim için gelmelerine rağmen 3-5 kişiyi toplayamıyoruz.. Çok önemli işi olanlar olabilir,birşey diyemeyiz.Ama şöyle bir durum var,Pazar günü abimin oğlu askere gideceği için evlerinde yemek verecekler,o yemeğe gitmeyeceğim.Geç saatte gider biraz otururum olur biter..
Tekrar söylemem birşey değiştirir mi bilmiyorum ama BU İNSANLAR SADECE BİZİM İÇİN GELECEKLER 500KM YOLU..
O kadar üzülüyorumki şu halimize anlatamam
Tek başıma Ankara'ya gittiğim zamanlarda sadece 1-2 gün önceden haber vermeme rağmen 20 kişi karşılıyorlar bu insanlar beni..Birde burdan 5-6 kişi gitsek neler olur acaba? Biz ise ilk defa ve sadece bizim için gelmelerine rağmen 3-5 kişiyi toplayamıyoruz.. Çok önemli işi olanlar olabilir,birşey diyemeyiz.Ama şöyle bir durum var,Pazar günü abimin oğlu askere gideceği için evlerinde yemek verecekler,o yemeğe gitmeyeceğim.Geç saatte gider biraz otururum olur biter..
Tekrar söylemem birşey değiştirir mi bilmiyorum ama BU İNSANLAR SADECE BİZİM İÇİN GELECEKLER 500KM YOLU..
O kadar üzülüyorumki şu halimize anlatamam
Sfi'cim yeter sayı var zaten daha fazlasına gerek yok sıkıntı yapma lütfen gelip biraz turlayıp bolu'da tanısıp sohbet edemedigimiz arkadaslarımızla biraz daha kaynasıp geri donecegiz Allah'ın izniyle sıkıntıya gerek yok please
Bu konuşmanın üstüne listenin 40a ulaşmasını bekliyorum
Sen sus konuşma!! Gerginim Gelecekler kardeşim yok öyle yağma