AnLaMaDım GİtTi

taylan_18

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
SELAM arkadaşlar bugun başıma çok kötü bişiy geldi 3 gün önce arabamı yıkatıp yaglayıp yatması için kapının önüne çekmiştim sonra 3 gün kapının önünde yattı bugun arabayı sabah çalıştırdım uykusuzum araba sanki donmuş gibi biraz zorladı ama çalıştı sonra heralde soguktan oldu dedim arabayı yıkatacaktım bi baktım araba dörtlüler yanmaya başladı birden korktum sonra hemen arabayı kenara çektim kaputu açtım arabada su yok yag ise tam çizgide arkadaşlar nasıl olmuş olabilir yaa anlamadım gitti 3 gün önce hepsine bakmıştım ??????????

bu sene bı takım ndnlerden dolayı aracta su varsa ve daha bı kaç gun önce antıfırız koydurduysan suyun pas yaptıgı yerlerı antıfırız acmıstır ordan kacırmıstır,, kalorıfer petegınden kacırmıstır su pompasındanda olabılır eger donmussa su tapasını fırlatmıstır.. ndn dortluler yandı anlamadım ama

astrammm' Alıntı:
bu sene bı takım ndnlerden dolayı aracta su varsa ve daha bı kaç gun önce antıfırız koydurduysan suyun pas yaptıgı yerlerı antıfırız acmıstır ordan kacırmıstır,, kalorıfer petegınden kacırmıstır su pompasındanda olabılır eger donmussa su tapasını fırlatmıstır.. ndn dortluler yandı anlamadım ama

Arkadas senin arabanin yagini calmis olmasinlar sakin.:kop: Suyuna gelince astrammm a katiliyorum.
Yine bi masraf daha....:mad: :mad: :mad:

Su hadi neyse de yağ nasıl boşalır anlamadım ben de ... :eek: :confused: :(

tamam bakarız yarin götürürüz ama ben gine opelimi seviyorum dörtlüleri yakmasaydı ne olacakti biliyormusunuz motor kuçagımda kalacaktıı

Orası da öyle valla ... :good:

taylan_18' Alıntı:
tamam bakarız yarin götürürüz ama ben gine opelimi seviyorum dörtlüleri yakmasaydı ne olacakti biliyormusunuz motor kuçagımda kalacaktıı

aferin opele!!! uyarmış seni!!!:D :D :) :D

akıllı araba canım

Geri