AnLaMaDım GİtTi

MOTORU ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE MUTLAKA AMA MUTLAKA KAPUTUNU AÇMALISIN.
Allah korusun
Geçmiş olsun .
Kaçakların sebebini bi araştır derim
Ne olur ne olmaz
su biter Ama anlamassın anlayana kadarda geç olur
Herzaman Uyarmıyo
Kul Yapısı sonuçta.
Tekrar geçmiş olsun

selimkocer' Alıntı:
ya abi dörtlüleri yakmak ne demek ben orda takıldım

aynen bende orda kaldım, böle bi uyarı sistemi de mi var?

başka yapcak bi tepki bulamamış dörtlüleri yakmış zavallım:D :D :D

ilginç böle uyarı hiç duymadım.

arkadaşlar başta garip bir şekilde çalışmıştıı anlamalıydım soguktan olmuştur dedim bide sabahı köründe oldugu için anlamadım neyse giderken bi baktım dörtlüler yanıyor ala ala dugmesine bastım baktım kapalı ama yanıyor hemen indir kabutu açtım baktım su faln kalmamış sonra suyu felan doldurunca 5 dakika sonra dörlüler söndüü :S:S:S

taylan_18' Alıntı:
arkadaşlar başta garip bir şekilde çalışmıştıı anlamalıydım soguktan olmuştur dedim bide sabahı köründe oldugu için anlamadım neyse giderken bi baktım dörtlüler yanıyor ala ala dugmesine bastım baktım kapalı ama yanıyor hemen indir kabutu açtım baktım su faln kalmamış sonra suyu felan doldurunca 5 dakika sonra dörlüler söndüü :S:S:S

çok ilginç yawww hiç böle uyarı sistemi duymamıştım opelde

bilen varsa şu uyarı sistemi bir yazsın. Hangi modellerde var ve ne zamn oluyor.

flybird' Alıntı:
bilen varsa şu uyarı sistemi bir yazsın. Hangi modellerde var ve ne zamn oluyor.
bencede merak ettim şimdi yağ nereden kaçmış bulabildiniz mi acaba yağı değiştiren carteldeki tapayımı tam sıkmamıs nednen ki acep ???

kardeş eger bir sorun varsa arabada ben sana Celal Ustayı öneririm bu işin uzmanı git bi arabayı göster Celal Usta özel servis sana yardımcı olur

Geri