Anlık yakıt tüketim ekran göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dali0925
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dali0925

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Arkadaşlar,

Aracımın ekranında anlık tüketim ekranını birtürlü çıkartamadım.2006 Model Enjoy aracım.bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan varmı aramızda? Gizli mod özelliği felan aralarında muhtemelen ama özel servisteki arkadaşlar bilemedik dediler de.

Araç Astra mı Corsa mı?
67a9dee81a60564b0eb78cce947a1ef0.jpg

Bendeki ekran budur.ortalamaya aldanmayın yeni sıfırlamıştım keşke hep 5 lt yaksa [emoji1]

njoy da yolbilgisayarı vardır diye düşünüyorum.son vectra c lerde aktüel üketim olarak görünüyor ama bulamamanız ilginç acaba yolbilgisayarımı yok araçta resim atsanız iyi olurdu

Araç Astra mı Corsa mı?
67a9dee81a60564b0eb78cce947a1ef0.jpg

Bendeki ekran budur.ortalamaya aldanmayın yeni sıfırlamıştım keşke hep 5 lt yaksa [emoji1]

Hocam

Astra H 1.3 Dizel valla bi ekranda göremedim.

Üstad resim ekte bi öğrenebilirsem onu nasıl bulabileceğimi çok sevincem :)

Resimi ekledim.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0397.webp
    Fotoğraf-0397.webp
    41.1 KB · Görüntüleme: 46
Tech2 ile açtırman gerekecek,sizin sistem iki sıralı bizimki gibi 3 sıralı değil

Bende de 2006 enjoy var ama sİzİn cd bÖlÜmÜnÜz farkli benİm cd Çalar gİrİŞİ altta ve sİzİn cd gİrİŞ yerİnde bende İkİ tuŞ var bc ve ok dİye bc ye basip saĞ sol tuŞlarina bastikÇa menÜlerde gezebİlİyorsunuz anlik tÜketİm ortalama hiz menzİn yolcu tÜketİmİ felan fİlan gİbİ ama sİzde bu tuŞlar yok anlamadim neden yok sİzde...

Bende de 2006 enjoy var ama sİzİn cd bÖlÜmÜnÜz farkli benİm cd Çalar gİrİŞİ altta ve sİzİn cd gİrİŞ yerİnde bende İkİ tuŞ var bc ve ok dİye bc ye basip saĞ sol tuŞlarina bastikÇa menÜlerde gezebİlİyorsunuz anlik tÜketİm ortalama hiz menzİn yolcu tÜketİmİ felan fİlan gİbİ ama sİzde bu tuŞlar yok anlamadim neden yok sİzde...

Sanırım malzemeden çalışmışlar :) Benimde bilgim yok ama program attırmam gerektiğini öğrendim.

Geri