Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tozlanmış buralar bi tozunu alalım.
Caner koyduğun fotolara site bile dayanamamış kaldırmış listeden. Lütfen türk kaslı fotoları koymadan önce +18 ibarelerini yerleştir ki zayiyat olmasın :D Ha birde iş durumu ne oldi

abi limanda bir konteyner işi var ama maaş düşük,bir yer daha var cubukbelinde ymiş ona gidebilirim her an,peder de ben gelince bulurum diyor ama bakalım...

Hayırlısı olsun Caner.
Limandaki isin olursa Bi f16 500 4x2 alır gelirim ha :D:D

olur abi gel :) bir firma çağırıyor,pederi bekliyorum 0 man tgx ler varmış bakalım :)
para versinde isterse dandrik axor versin hiç farketmez aslında :)

millet nasilsiniz bakalim :D

Cuma günü kaçtım da perşembe arkadaştaydım valla Antalya bugün çok iyiydi tişörtle gezdim atla gel diycem de yarına yağmur gösteriyo :p :D

Cuma günü kaçtım da perşembe arkadaştaydım valla Antalya bugün çok iyiydi tişörtle gezdim atla gel diycem de yarına yağmur gösteriyo :p :D

Sagol ya sis farı taktımda maddi olanakları biraz kıstım :) ama bi ara bırlıkte gideriz :) bende gıtmedım uzun zamandır....

beyler dün arabayı muayeneye soktum, bugün geçtim :D
dün girdiğimde yazılanlar şunlardı

1. kısa far uygunsuz renk (xenon) ağır kusur
2. uzun far uygunsuz renk (xenon) ağır kusur
3. ön park lambaları uygunsuz renk ağır kusur
4. kısa far ayar uygunsuz hafif kusur
5. uzun far ayar uygunsuz hafif kusur
6. ön amortisör drenajı yüksek (araç yere çok yakın) hafif kusur
7. arka amortisör drenajı yüksek (araç yere çok yakın) hafif kusur
8. korna db si yüksek hafif kusur
9. motor no okunmuyor hafif kusur
10. araç dış aydınlatmaları uygunsuz renk (xenon ve benzeri aydınlatma) ağır kusur
11. sis farı uygunsuz renk (xenon) ağır kusur

yazılanlar bunlardı. busabah gittim xenonları söktürdüm. muayene tekrarı yaptırdım geçtim. belki sizinde işinize yarar arkadaşlar. :D

Geri