Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağol abi...de sana dedikten sonrada ben hava durumuna baktım gökgürültülü sağanak diyor moralim bozuldu...
birde yarın babayı gönderiyom 1 haftalığına...oda dediydi yarın toplanıp bi mangal yapalım diye...

ozaman yarın konuşuruz. benim pederide halası akşam yemeğe çağırmmış. oraya gidicez. ama baba gidip geldikten sonra mutlaka yaparız. biz cumartesi günü aydının oraya bir gidelim. özledim valla muhabbeti.

yaa senmi benmi...ogün çıkarken de vedalaşıyorduk dedim bende geliyorum,gürol amca kızları kitleyiverdi o ara bana :) bende onların vedalaşmalarını beklerken baktım herkes gitmiş :)

ahali uykuya dalmış sanırım.... etkinlik zamanı yaklaşıyor. mangal diyen elleri görelim.... :D

ohoooooo içi geçmiş bizim ahalinin. bu arada Levent komutanıma geçmiş olsun. benden sonra 2ci sel zede olmuş geçen gün. allahtan fazla bir zararı yokmuş.

Hadi yaa geçmiş olsun sel gene fena basmış valla Antalya'yı bir iki video izledim de fena..
Yirmisinde bi haftalık kaçıyorum Antalya'ya bişeyler olursa uyabilirim ;)

Senden sonra? Ne oldi, nasil oldi?
İkinize de geçmiş olsun.

Bu saatte mangal düşünmek iyi gelmedi :D

benim düğünden önce bir sel olduydu ya?! ozaman benim arabayı basmıştı su. hatta mazot pompa beyni gitmişti. şimdide leventin arabayı su basmış evinin önünde.

Ok hatırladım, son selde oldu zannettim. Konyaaltı yıkıldı abi o gün . Ne varne yok parçalamış resmen, Motora, elektroniğe, özellikle de easytronik beynine v.s. birşey olmamıştır inşallah

GEÇMİŞ Olsun. Bende Az DAha Real Kavşağında Kalıyordum Selde. ARabanımn Sağ-Sol Çamurluk Üstü Siyah Bakalitler Gitti.

Geri