Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah muhabbetinizi arttirsin.cok guzel isler yapiyor antalya ekibi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Arkadaslar simdidan soyliyeyim pazar gunu ispartadan olcay geliyor. Pazar aksam bulusucaz. Simdidrn burdan haber vereyim dedim. Herkezi bekliyoruz...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. * Resimler güzel. Ellerine sağlık Merthan. Tekrar görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın.

Ahali aksam icin plan nedir uyuyormusunuz yahu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Aksilikkkk

Akşam ki plansız bir durum yüzünden maalesef görüşemedik. Üzüntülüyüm. İnşallah en kısa zamanda tekrar toplanırız. Merthan; Beyin tamiri için İstanbulda önde gelen 2 firma buldum adamlar 1 günde garantili olarak yapıp gönderiyorlar. Fiyatıda makul. Senin bildiğin antalyada yapan var mı Beyin tamiri yapan? Teşekkürler

Akşam ki plansız bir durum yüzünden maalesef görüşemedik. Üzüntülüyüm. İnşallah en kısa zamanda tekrar toplanırız. Merthan; Beyin tamiri için İstanbulda önde gelen 2 firma buldum adamlar 1 günde garantili olarak yapıp gönderiyorlar. Fiyatıda makul. Senin bildiğin antalyada yapan var mı Beyin tamiri yapan? Teşekkürler

valla benim antalyada hiç yok. antalyada tamir yaparım diyen adamada güvenmem zaten :) beyin elektronik birşey olduğu için en iyisi istanbul yada ankara.

arkadaslar merhabalar biz merthan abiyle konustukta hafta sonu paintball yapalım diye düşündük acaba antalyadan katılım olurmu ayın ya 6 sı ya da 13ü gibi ne dersiniz

Geri