Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizde açtık dükkan gelen giden yok arkadaş, özsafran :D:D Ama üzüm pekmezi, ceviz, ev salçası lazım olur sana :D
3-4 saatlik uyku ile duruyorum şuan, akşama bir köşede sızmaz isem oralarda olurum işlerin durumuna göre. Kart işini de konuşuruz :)
Bu arada Real candır yaw, kemikkırancarting ekiple gidersen birde canan olur :D Kalkmış bile olabilir orası ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum ama görememiştim sanki

Dincer abi gwlecektim ama gelemedim.hep bir seyler cikti.dun sadece antalya icinde 100 km yapmisim durmadik hic.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Dediğim gibi ne zaman uygun olursan ara İbrahim, hafta sonu 1 nişan 1 düğün olunca ben arayamadım.
İşlerin yolundadır İnşallah ?

Dediğim gibi ne zaman uygun olursan ara İbrahim, hafta sonu 1 nişan 1 düğün olunca ben arayamadım.
İşlerin yolundadır İnşallah ?

Abi yolunda ALLAHA sukur bugun bulustuk bulustuk bulusamadik ben yarin kacar...

Arkadaslar aksam 8de dincerin dukkandayiz.... buyrun gelin....

GT-I9500 S4 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Dincer abi sagolsun geldi beni almaya eve kadar suanda birlikteyiz.

Dincer abinin dukkanda bulustuk.bir resim ekliyeyim size.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1382470628367.webp
    uploadfromtaptalk1382470628367.webp
    35.6 KB · Görüntüleme: 16
Basta dincer abiye beni eve kadar gelip aldigi icin.ve merthan abide esi rahatsiz oldugu halde beni kirmayip geldigi icin ve biraktigi icin eve kadar cok tesekkur ediyorum.
ayrica orda olan herkezle tanistigimada cok memnun oldum.
Sizleri aksaraya bekleriz.
Bugun insallah saat 12'de ALLAH nasip ederse aksaraya donecegim.

Hayırlı yolculuklar İbrahim, en kısa zamanda tekrar bekleriz. Bahadır'ı da al gel :D

Hayırlı yolculuklar İbrahim, en kısa zamanda tekrar bekleriz. Bahadır'ı da al gel :D

Allah razi olsun abi.insallah bieliktede geliriz bahadirla.bizfe kesinlikle sizi bekliyoruz aksaraya.

Ahali nasilsiniz?

GT-I9500 S4 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Geri